Tehnički kutak > Tuning skutera
pitanje za minarelli tunere - multivar
aprilia area 51:
e da se ja ubacim...sto bi ja odp trebo...yamaha aerox minarelli lc 2003 god
set up je:
polini sport
multivar
17,5
seriski remen
sve ostalo je seriski ukljucujuci i auspuh :(
i sad stavio sam rolice 6,0 bjeli centralni i zute oprugice i motor ima start ubrzanje solidno ali mi krjanja nekak se cini manja neg sto bi trebala ici...
pa sta da radim da probam s laksim rolicama...ili ako netko zna kake i gdje te podloske da stavim...da bi to bilo ok...
andy:
--- Citat: danc00 - 06 Veljača, 2011, 23:16:27 ---Slikal ti bum sutra maticu na osovini radilice pa budeš se sam uvjeril...jednostavno nejde matica gore ak se stavi iza variomata podloška od 2mm, ni ventilator nebi primil na zubcima sa onom zvjezdom.
Nejde iza varimoata na serijskom minarelliu 100%, bar ne na mojoj, pa znam kaj sam slagal :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Nije ti isto na Hebo variomatu i Malossi multivaru.. Nemoj pričat napamet.. Dobro ti pajo govori :icon_thumright:
U paketu s multivarom dobiš tu šajbicu i ona MORA ić..
Kod Hebo NG ne ide ta šajbica..
Šajbica ide da bi polutke i variomat bili u centru i kako se remen nebi trošio previše il da nebi došlo do pucanja!
Imam ja tih šajbica, onaj TOP-ov paket cijeli.. :hello:
danc00:
Jep skužil sam, valjda je multivar tanji, ima krću bolcnu ili kaj...
Mr J:
--- Citat: pajo - 06 Veljača, 2011, 23:08:59 ---evo kako je kod mene stajalo znači sa stage6 variomatom iz kojeg ne ide podloška i bukola variomata je duža za 2mm od multivara+podloška ispred varia.
ali uzmite u obzir da je ova radilica rms nešto krača od standardne i zato tako hvata:
--- Kraj citata ---
Ovo ti ne valja ali to i sam znas!
Ako ti je remen u liniji onda nemas izbora nego voziti ovako dok ide (vjerujem da nece biti previse problema jer su relativno male sile u igri) ako nije onda maknes onu podlošku ispred variomata ili staviš tanju, ali koliko vidim ti imaš dobrih 5mm manjka navoja na radilici :)
pajo:
--- Citat: Mr J - 07 Veljača, 2011, 19:33:10 ---Ovo ti ne valja ali to i sam znas!
Ako ti je remen u liniji onda nemas izbora nego voziti ovako dok ide (vjerujem da nece biti previse problema jer su relativno male sile u igri) ako nije onda maknes onu podlošku ispred variomata ili staviš tanju, ali koliko vidim ti imaš dobrih 5mm manjka navoja na radilici :)
--- Kraj citata ---
znam da :icon_thumright:
iza variomata nema podloška jednio između variomata i ventilatora oko 1-1.5mm
ali naknadno sam našao i zamijenio ovu podlušku na slici di sam dobio koji mm.
nadam se da sad razumijete kolko je ova radilica krača?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju