Tehnički kutak > Tuning skutera

pitanje za minarelli tunere - multivar

<< < (16/16)

aprilia area 51:
jel mogu ja dobit pomoc na ono pitanje sto sam postavio...

koje bi rolice trebo dali su ok te 6,0g...danas sam probavo s podloskama i rolicama to drkat...i nez ali motor mi koda ujvke isto ide male razlike u ubrzanju a kjranja mi se cini uvjek ista...probo sam sa podloskom 1mm izmedu ventilvara i blocne varia i 6,0 rolicaama pa sam probo sa 6,0 rolicama i podloskom od 2mm iza varia pa sam ubacivo rolice 4,0g  pa sam probo 3 od 6 g i 3 odg 4 g da vidim oce biti razlike...i ujvke motor skoro isto ide kazem samo nianse u ubrzanju...

sad sta vi predlazete koje rolice i gdje i kaku podlosku da stavim...kako bi bilo najbolje...

cupavi:
Bok ! :hello:
 Evo da se i ja ubacim u temu.. ;D Znači nakon 5000km multivar se jako pogoršao tj rubovi kanala su se poglodali na jednoj strani,neznam kak,  i poglasnio se jako,odlučio sam nabaviti stage 6 variomat.
Variomat mi je preko slowa stigao jako brzo (HVALA SLOW :notworthy:) Čim sam ga otvorio vidi se razlika u dužini bočnih stranica kanala naspram multivara..moram malo hvaliti jer stvarno izgleda puno kvalitetnije,
 e sad me zanima pošto sa njim nisam dobio nikakvu šajbicu ovu od multivara maknem ili da je ostavim?
 Navoja na radilici imam dovoljno i sa šajbicom i bez nje?? Kad sam s multivarom vozio bez te šajbice iza,
 remen se trošio više na jednoj strani ali ništa zabrinjavajuće. Druga stvar ovo kaj pišete da je kalota od s6 duža naspram multivara kod mene nije slučaj?? Jel moguće? Ikaj sad Sa šajbicom ili bez nje?? :dontknow: :dontknow:
Skut je  benelli minareli lc mašina

danc00:
Vjerojatno ako nisi dobio nikakve šajbice uz variomat onda ni nejdu šajbice. Sa multivarom su išle u pakovanju pa ih je trebalo stavit zbog samog variomata i zadnjih polutki.

Probaj bez ičega pa nakon par desetaka km provjeri remen i stanje.

ivanm:
uz multivar dođe jedna šajbica 2mm koja ide iza a ova druga je za onaj firefox 12...
našao sam ovu za iza koji tip koji je montirao nije stavio... bila je pod sicem :icon_tongue:

pajo:
čudno mi malo da nisi dobo sa s6 sport pro variomatom podloške??trebale bi biti u paketu dvije od 0.5mm
i neznam kako nije razlika u dužini bukole??jer kad sam mijerio točno je 2mm
jedino ako posto neki drugi stage6??

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju