Tehnički kutak > Tuning skutera
pitanje za minarelli tunere - multivar
pajo:
--- Citat: luna500rr - 06 Veljača, 2011, 23:02:25 ---Ja ih sebi od lima pravim, lim se lagano stanji na 0,4-0,3 s smirglom pa tako mogu kombinirat...
Ni ja nemam tu podlosku nazad i normalno sve stoji, jeli ta podloska mozda za izbacit alanser ili? Nevjerujem da bi nagurao 2mm nazad, saaf bi slabo vatao na radilicu...
--- Kraj citata ---
evo kako je kod mene stajalo znači sa stage6 variomatom iz kojeg ne ide podloška i bukola variomata je duža za 2mm od multivara+podloška ispred varia.
ali uzmite u obzir da je ova radilica rms nešto krača od standardne i zato tako hvata:
danc00:
--- Citat: pajo - 06 Veljača, 2011, 23:00:23 ---de mi reci kakvu aerox ima mašinu???
i reci mi šta služe ove tri podloške???
--- Kraj citata ---
A kaj se tak čudiš?
Pa da ja stavim iza tu podlošku, s čim bi zašrafil ventilator? Ovo su blokade, možda i je ova jedna za iza ali za aerox sigurno ne, jer ak je staviš nemreš zašrafit maticu na osovinu. Ova največa je 100% blokada a ova najtanja je možda za ventilator i bolcnu podloška a ova srednja :dontknow: možda je slika variomata za druge mašine . Al velim na aerox to nejde gore !
Ionak ta šajbica iza varimoata ne sudjeluje u dizanju remena, ona centrira da bude u ravnini sa zadnjim polutkama jel tak?
pajo:
--- Citat: ivanm - 06 Veljača, 2011, 23:06:00 ---ove dve su za iza da, treća je blokada..
--- Kraj citata ---
1 blokada
2 tanja podloška za standardnu minarelli radilicu(koja se stavlja iza variomata)
3 i deblja za produženu verziu minarelli radilice koje se ugrađivala za neke modele f12
ivanm:
okej..
danc00:
Slikal ti bum sutra maticu na osovini radilice pa budeš se sam uvjeril...jednostavno nejde matica gore ak se stavi iza variomata podloška od 2mm, ni ventilator nebi primil na zubcima sa onom zvjezdom.
Nejde iza varimoata na serijskom minarelliu 100%, bar ne na mojoj, pa znam kaj sam slagal :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju