Da se nadovežem na potrošnju - pravilno poštelani runner 180 2t s karburatorom 24mm troši između 6l-6,5l na 100km tako da potrošnje 50ica od 8l dovoljno govore o poštelanosti istoga.
ri-dragster : rekao sam ti već da ti nitko ne može dati odgovor koji tražiš, nitko nije radi pripasavanje BB mašine na dragstera. Stavljanje 200ccm 4t na ramu od 180 2t nije plug and play a kamoli stavljanje na ramu od 50cc. Rekao sam ti, morat ćeš raditi distancu za nosač (dobit ćeš veći razmak između prednjeg i stražnjeg kotača) ili ćeš morati rezati ramu i naći rješenje za pojačavanje. Nadalje, moraš riješiti vibracije s ugradnjom selen blokova. Na svaki spoj masine i nosača kao i nosača s ramom najbolje je staviti selene. Na taj način prigušuješ vibracije ili nemoj pa ćeš nakon 15 min vožnje kada budeš išao pišati i primiš maloga u ruku zdr#at% a da nisi ni svjestan
Dakle, ako krećeš u nešto takvo morat ćeš raditi adaptacije, naći rješenje za nosač, naći rješenje za stavljanje stražnjeg centralnog amortizera. ja bih ti mogao u CATIA-i izraditi 3d modele svih nosača koje moraš dati izraditi i dati idejno rješenje ali moraš mi dati točne mjere rame i nove mašine koju misliš ugraditi.