Tehnički kutak > Tuning skutera
aerox - 70ccm , štelanje !
mario_f15:
polutke od tgb-a su dobitna kombinacija...
ima negdje tema o tome... :icon_thumright:
oscilacija ce uvijek biti sa seriskim polutkama....
:hello:
danc00:
Frende ne slušaš :icon_thumright: Meni nije do polutki ni do ničeg u prijenosu, prijenos mi je super! To mi se događa od kad sam puknul gore 82 diznu!
frki22:
--- Citat: danc00 - 20 Ožujak, 2011, 20:49:39 ---Ma oscilacije za 2T nema ni minareli...prije sam imal za kojih 300okr ali ovo je brutala!
@ frki-
meni je serijski otvor 15mm(lulica), sad imam 23mm otvor lulicu i to mi je očito premala rupa! 19mm za 82 diznu mi je premalo...jedino ak si mislil da uz lulicu dodam još jednu rupu od 19mm?
--- Kraj citata ---
premala??...pa to ti je otvor za karb od 21mm
prema preporukama clana 3alfa3, koji je po meni isprobao najvise kombinacija sa karbovima ovdje na forumu rekao je da otvor mora bit max 2mm veci od promjera karba, u tvojem slucaju znaci max otvor 19.5mm
ti sad imas otvor 23mm, ubaci unutra cjev sa vanjskim promjerom od 23mm da dobro sjedne u rupu i da unutarnji promjer te cijev nije veci od 19.5mm
ili ako ostavis lulicu ona ima povrsinu otvora 176.71 mm2
tebi treba povrsina ukupno od rupe 19.5mm promjera znaci 298.65 mm2
nedostaje ti 121.94 mm2 ili u prevodu ako ostavis serijsku lulicu trebao bi busiti jos jedan otvor od 12.5mm promjera da dobijes potrebnu povrsinu
mario_f15:
--- Citat: danc00 - 20 Ožujak, 2011, 20:59:21 ---Frende ne slušaš :icon_thumright: Meni nije do polutki ni do ničeg u prijenosu, prijenos mi je super! To mi se događa od kad sam puknul gore 82 diznu!
--- Kraj citata ---
slusam ja tebe! i znam sta pricam.. ! :icon_thumright:
probaj stavit diznu 80 i bez lulice, bez ikakvih ostalih rupa.. :frajer:
danc00:
--- Citat: frki22 - 20 Ožujak, 2011, 21:00:13 ---premala??...pa to ti je otvor za karb od 21mm
prema preporukama clana 3alfa3, koji je po meni isprobao najvise kombinacija sa karbovima ovdje na forumu rekao je da otvor mora bit max 2mm veci od promjera karba, u tvojem slucaju znaci max otvor 19.5mm
ti sad imas otvor 23mm, ubaci unutra cjev sa vanjskim promjerom od 23mm da dobro sjedne u rupu i da unutarnji promjer te cijev nije veci od 19.5mm
ili ako ostavis lulicu ona ima povrsinu otvora 176.71 mm2
tebi treba povrsina ukupno od rupe 19.5mm promjera znaci 298.65 mm2
nedostaje ti 121.94 mm2 ili u prevodu ako ostavis serijsku lulicu trebao bi busiti jos jedan otvor od 12.5mm promjera da dobijes potrebnu povrsinu
--- Kraj citata ---
I to je isprobano, evo to sam jučer na večer isprobal, no ni to ne daje rezultate!
Evo tu je rupa 19mm i opet nema rezultata, ma ak me bude i sutra to hebalo, vrnul bum 80 diznu i vozil bum se na njoj ! Ovo nije bez vraga..........
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju