Tehnički kutak > Tuning skutera
aerox - 70ccm , štelanje !
frki22:
--- Citat: danc00 - 20 Ožujak, 2011, 21:07:37 ---I to je isprobano, evo to sam jučer na večer isprobal, no ni to ne daje rezultate!
Evo tu je rupa 19mm i opet nema rezultata, ma ak me bude i sutra to hebalo, vrnul bum 80 diznu i vozil bum se na njoj ! Ovo nije bez vraga..........
--- Kraj citata ---
to bi trebao biti idealan otvor sto se tice zraka, ako ne valja znaci da treba konfiguraciju karba rjesit. Moja preporuka je da kontaktiras na pm clana 3alfa3, kazes mu koju konfiguraciju karba imas koja glavna diza, koji klipic, koja igla, ler diza i sl. i pitas ga za savjet, tako sam ja napravio i nisam pogresio :icon_thumright:
pajo:
--- Citat: danc00 - 20 Ožujak, 2011, 20:36:36 ---Pa i jesam, znači na istom airboxu sam stavil samo diznu 82, i to mi je rezultat, slabo vuče na ful gasu i okretaji padnu za 2T !
Onda sam stavil ovu prerađenu lulicu sa slike, i isti vrag, a još k tome nema onog zvuka buuuu buuuu(malo dublji ton)
--- Kraj citata ---
da ti dizna možda nije bušena ili nešto??jel nova??
jer ako sa 80 diznom kažeš da je malko siromašna a sa 82 kakve je boje??
jer ako je crna sviječica onda dizna nije uredu...
danc00:
--- Citat: pajo - 21 Ožujak, 2011, 16:00:37 ---da ti dizna možda nije bušena ili nešto??jel nova??
jer ako sa 80 diznom kažeš da je malko siromašna a sa 82 kakve je boje??
jer ako je crna sviječica onda dizna nije uredu...
--- Kraj citata ---
Pa Slow mi ju je naručil sa sipa, ma nova je ! Pa to i mene muči, ak mi je sa 80 skoro taman, kak more sa 82 biti crna svječica(a crna je)
Evo sutra ti slikam sve, a ak sa skroz otvorenim airboxom i 82 diznom nebu dobro vračam se na 80 i BOK, ak mi do sad nije niš bilo valjda nebu ni dalje, jer nije bijela ni pregorena svječica znači da nije strašno! Ali još uvjek mi nejde h glavu kak mu ne paše 82 dizna... :dontknow:
danc00:
Stanje se popravilo! Skut opet poeže i ide kak bi trebal.
Ostala je dizna 82 i 24mm fi lulica.
Skužil sam da lulica ne služi ničem osim PRIGUŠAVANJU zvuka ! Kad je gore skut je serijski tih makar je puno veča, a kad je nema onda se dobi onaj zvuk buuuu buuuu :icon_thumright:
Zasad ostaje tak, ak sam se vozil tak sa 80 diznom i niš nije bilo onda bu sa 82 isto ok!
Problem je bil u ona dva vijka na fergazeru, oba sam zavrnul do kraja i štelal ih ispočetka, i sad je super, ler na 2T i kad dam i pustim gas okretaji odmah padnu na 2T nema nikakvih stepenica ni slično! Te ne slini iz auspuha!
Jedino me svečica čudi, elektroda je crna(suha ali ne totalno crna) i tu i tam svjetla, no vrh svječice onaj željezni dio je smeđi, sad ne znam kaj je to ?
danc00:
Uf, podesil sam napokon kak spada...
84dizna i lulica 23.6mm fi ! (sa 82 diznom je svječica bila skoro siva)
Kad uhvatim vremena snimim stanje s okretajima i ubrzanjem pa bute rekli kak vam se čini!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju