Tehnički kutak > Tuning skutera

aerox - 70ccm , štelanje !

<< < (19/19)

danc00:
Skinul sam dole TERMOSTAT i SENZOR TEMPERATURE VODE,

termostat sam ubacil u lonac kipuće vode i on ljepo otvara, znači radi! 

Sad me zanima kak da provjerim ovaj senzor jel radi ? Kad stavim ono kleme na masu žarulja svjetli, znači struja radi, a kak da provjerim jel senzor radi?? :icon_thumright:

Pošto sam ga uronil u kipuću vodu, ali lampica nije svjetlila, možda je 90°C još premalo da se pali senzor ili kaj  :dontknow:

danc00:
Ignition Coil Motoforce Racing

Jel to kaj pomaže na skuteru...jel bi se s tim dobilo veče zagrijavanje termogrupe??

Piše da se dobi puno jača iskra te da je sagorjevanje bolje...sad ne znam kolko je to zbilja od pomoći naspram serijskog namotaja :dontknow: :dontknow: Jel ima tko tak nekaj sličnog?

Josip:

--- Citat: danc00 - 31 Listopad, 2011, 16:15:52 ---Ignition Coil Motoforce Racing

Jel to kaj pomaže na skuteru...jel bi se s tim dobilo veče zagrijavanje termogrupe??

Piše da se dobi puno jača iskra te da je sagorjevanje bolje...sad ne znam kolko je to zbilja od pomoći naspram serijskog namotaja :dontknow: :dontknow: Jel ima tko tak nekaj sličnog?

--- Kraj citata ---

nije da bi skodilo...
ja imam i top zuti cdi i to g#vn%, a sta sam dobija a sta ne :dontknow:

luna500rr:

--- Citat: danc00 - 31 Listopad, 2011, 16:15:52 ---Ignition Coil Motoforce Racing

--- Kraj citata ---

dobit ces racku, to bi pomoglo nekom kinezu sto mu probija lulica i bobina, tebi netreba nista jace od serijskog paljenja, ako bas oces neki pomak, uzmi 3° topovu kajlicu magneta, na svom setupu bi mora malo osjetit pomak...

danc00:
Aha, ok samo me zanimalo, nem to kupoval!

Da tak nekaj sam pročital na forumu SA, da ak sa serijskim nemam problema da ne diram niš... :icon_thumright: :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju