Tehnički kutak > Tuning skutera
aerox - 70ccm , štelanje !
cameosb:
upravo to
danc00:
Pa i jesam, znači na istom airboxu sam stavil samo diznu 82, i to mi je rezultat, slabo vuče na ful gasu i okretaji padnu za 2T !
Onda sam stavil ovu prerađenu lulicu sa slike, i isti vrag, a još k tome nema onog zvuka buuuu buuuu(malo dublji ton)
mario_f15:
mislim da ces uvijek imat te oscilacije okretaja...
koliko toliko ces ih moc smanjit, al ce uvijek biti... :toothy11:
jednostavno to je minarelli... :drunken_smilie:
frki22:
--- Citat: danc00 - 20 Ožujak, 2011, 20:36:36 ---Pa i jesam, znači na istom airboxu sam stavil samo diznu 82, i to mi je rezultat, slabo vuče na ful gasu i okretaji padnu za 2T !
Onda sam stavil ovu prerađenu lulicu sa slike, i isti vrag, a još k tome nema onog zvuka buuuu buuuu(malo dublji ton)
--- Kraj citata ---
ja sam nedavno radio promjenu na airboxu prema preporuci clana 3alfa3, radi se o dellorto 19 PHBG
imao sam prije glavnu diznu 75, klipic 40, ler diza 52, igla w7 (na 2 zubu) - i airbox je imao serijsku lulicu od 14mm promjera (svjecica mi je bila dosta mokra (smjesa je bila prebogata benzom a zraka je falilo))
stavio sam glavnu diznu od 85, ostala konfiguracija je nepromjenjena - i airbox sam busio i prosirio rupu serijske lulice i napravio otvor od 24mm i ubacio gumenu cijev od 21mm unutarnjeg promjera (sad je smjesa kako treba :) i skuter ide ko metak
probaj malo usporedit sa svojim karbom, pa mozda skemijas nesto, i mislim da bi tebi otvor na airboxu trebao biti oko 19mm, poz :icon_thumright:
danc00:
Ma oscilacije za 2T nema ni minareli...prije sam imal za kojih 300okr ali ovo je brutala!
@ frki-
meni je serijski otvor 15mm(lulica), sad imam 23mm otvor lulicu i to mi je očito premala rupa! 19mm za 82 diznu mi je premalo...jedino ak si mislil da uz lulicu dodam još jednu rupu od 19mm?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju