zamjenski kuplung ti je 400kn(doslovno otprilike toliko(imam jednog nekorištenog(rms) i korištenog(pollini))), kuplung od pollinija ili malossia sportski sa regulacijom ti je oko 1000kn(tu me nemoj držati doslovno za cifru).
sad je pitanje što hočeš.
ja sam svog orginalnog vratio u život samo izmjenom federiča i čiščenjem kuplunga(rastavljanje kuplunga doslovno, skidanje pakni i šmirglanje osovina i rupa na paknama kuplunga za osovinu)
ovako, imamm na Nexusu malossi vario, kuplung i polutke..kuplung mi je vec fkt na kraju, jucer sam stavio nove role i klizace, e sad, ja kuplung svakako trebam ali ne znam bi li se sto poremetilo ako bi stavio novi zamjenski, znaci ovog puta ne malossi jer imam postelan cijeli setup po malossijevom kuplungu. Bilo bi bzvz uzeti zamjenski ako bi se nekaj sjebalo, pa onda kupuj jedan-dva seta rilica da ga ustelam i eto ti tolko dode i malossijev...sed ne znam kaj d aradim
*na motoru je i LeoVince SBK
Mrcina, jel bi mozda prodao tog RMS-a ili polinija (cijene, stanje, ponasanje motora s njima...), moze na PM, hvala