Općenito > Maxiskuteri
Gilera Nexus cudan zvuk pri 3000 - 4000 obrtaja..
mrcina:
--- Citat: stefek - 02 Travanj, 2011, 13:02:01 ---kuplung se štela novisno o variomatu sa federima kuplunga,tvrđi-kreće na višim okretajima,mekši,kreće na nižim..tak da moreš si uzet komotno seriski kuplung,moreš nać polovan za 200kn u dobrom stanju..paše ti i od vxra tj leader i quasar mašina..
ja nebi stavljal rms jer bude prije prdnul neg seriski..
nema veze s rolicama jer se s njima štelaju okretaji kroz ubrzanje.
--- Kraj citata ---
neznam odakle ti obavijest da bu prije RMS prdnul prije od orginala ali nema veze.
ali i federiči na kuplungu imaju veze sa okretajima i kretanjem.
slabiji federiči širenje kuplunga i pri manjim okretajima/ jači federi otvaranje na večim okretajima--- čista fizika ili astrofizika kako ti paše.
steeef:
--- Citat: mrcina - 02 Travanj, 2011, 13:20:27 ---neznam odakle ti obavijest da bu prije RMS prdnul prije od orginala ali nema veze.
ali i federiči na kuplungu imaju veze sa okretajima i kretanjem.
slabiji federiči širenje kuplunga i pri manjim okretajima/ jači federi otvaranje na večim okretajima--- čista fizika ili astrofizika kako ti paše.
--- Kraj citata ---
rms dijelovu su zamjenski dijelovi..a zamjenski dijelovi nisu ko orginal..uostalom videl sam i jedno i drugo tak da znam kaj pričam..i pije budem dal pare za polovno piaggio kvačilo nego za novo rms.
ovo za federe si samo ponovil kaj sam ja napisal ali drugim riječima..
svi znamo tolko fiziku i kak djeluje centrifugalna sila..a to za federe i ponašanje njihovo ovisno o tvrdoći se more zaključik ak malo logički razmišljaš..
ako ulove prije znači da love na niži obrtajima i da su mekši pa treba manja sila da spoje,,logika
ako ulove kasnije,znači da love na višim obrtajima i da su tvrđi pa treba veća sila da spoje kvačilo na zvono
mrcina:
je centrifuga je zajeban pojam kad te ulovi nema ispuštanja dok ne skvikneš.
nexuszd:
poštovani,
evo mene opet,. dakle onaj problem sto sam komentirao da mi ulje smrdi po gorivu je bila moja greška, svi su mi potvrdili da je ulje dobro, tj. izvrsno.. :cigle:
međutim, imam opet onaj problem sa zvukom i vibracijom. ukoliko polako smanjujem brzinu iz 50kmh na 40 i pri tome ga drzim na laganom gasu pojavljuju se vibracije.. iste vibracije sam primjetio i pri vecim brzinama ako ga drzim na podjednakom gasu npr. 80kmh.. kao da se pojave vibracije pa nestanu i onda opet itd.. što bi to moglo biti?! možda kuplung?!razmišljao sam da promjenim federe valjcice i remen(tj da pokusam s lakšim), možda to riješi moj problem.. i još nešto: pokušao sam ga rastegniti da vidim koliko može najbrže ići, max brzina mi je 133 po digitalnom satu, nekako mi se to čini malo s obzirom da se većina hvali kako njihov potegne 145-150.. ??? nije da mi je max brzina bitna, ali isto bi volija da može ko svi drugi..
mrcina:
osim vibracija dali čuješ kakve zvukove u stilu cviljenja.
trabaš skinuti deklo i pogledati u kakvom stanju ti je kuplung,remen,rolice. moguče je da ti se remen malo rastegao pa lupa po kotaču između kuplunga i variomata pa se zna zavrtjeti i to onda zvuči kao da se kuplung zavrti na prazno te te zariba tj. zabrine ali to nije ništa.
ako ti zacvili i osjetiš vibracije skini kuplung/rastavi ga/rastavi kuplung na sastavne dijelove-očisti ga,pošmirglaj osovinu poluge kuplunga(imaš ih tri),na tim polugama imaš rupu za osovinu pošmirglaj i nju, prije toga kupi malossi žute federiče kod sastavljanja kuplunga umjesto orginalnih federa montiraj malossijeve , vrati sve nazad u očiščenio deklo
i probaj to opet kao u tvom postu gore mislim da bu ti sad išao bolje.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju