Općenito > Maxiskuteri
Gilera Nexus cudan zvuk pri 3000 - 4000 obrtaja..
nexuszd:
--- Citat: mrcina - 09 Veljača, 2011, 23:32:30 ---tako je mr j kaži mu on je očigledno moja preslika jer upravo i ja sam takav, sumničav i tražim iglu u plastu sijena.
dakle zamijeni ulje i kontroliraj poslije svake vožnje da se smiriš.
nakon tri četiri vožnje i kontrole ako je sve ok samo po gasu i vozi.
nek te ne brine nemirnost, ako si sitničav odi u servis i neka ti ga poslože da sene trese previše a da nemaš veliku potrošnju, usto sad je zima i to je normalna pojava kad se isključi čok a mašina se još nije dovela na razinu topline u radu..
--- Kraj citata ---
:icon_thumright:
RobiSR:
OT kad smo vec kod kvacila/kuplunga
zna li netko kiliko dođe serijala kuplung za Nex. 250 a koliko malossi ili polini, iam malossi i vario i polutke i kuplung ali su mi paknice kuplunga u banani pa bi trbeo mjenjati komplet kuplung (ne mogu vjerovati d aj esamo 400kn kako je netko naveo ovdje)..a ne mogu se strpiti do sutra dok nazovem i provjerim :)
hvala
mrcina:
zamjenski kuplung ti je 400kn(doslovno otprilike toliko(imam jednog nekorištenog(rms) i korištenog(pollini))), kuplung od pollinija ili malossia sportski sa regulacijom ti je oko 1000kn(tu me nemoj držati doslovno za cifru).
sad je pitanje što hočeš.
ja sam svog orginalnog vratio u život samo izmjenom federiča i čiščenjem kuplunga(rastavljanje kuplunga doslovno, skidanje pakni i šmirglanje osovina i rupa na paknama kuplunga za osovinu)
RobiSR:
--- Citat: mrcina - 02 Travanj, 2011, 09:10:21 ---zamjenski kuplung ti je 400kn(doslovno otprilike toliko(imam jednog nekorištenog(rms) i korištenog(pollini))), kuplung od pollinija ili malossia sportski sa regulacijom ti je oko 1000kn(tu me nemoj držati doslovno za cifru).
sad je pitanje što hočeš.
ja sam svog orginalnog vratio u život samo izmjenom federiča i čiščenjem kuplunga(rastavljanje kuplunga doslovno, skidanje pakni i šmirglanje osovina i rupa na paknama kuplunga za osovinu)
--- Kraj citata ---
ovako, imamm na Nexusu malossi vario, kuplung i polutke..kuplung mi je vec fkt na kraju, jucer sam stavio nove role i klizace, e sad, ja kuplung svakako trebam ali ne znam bi li se sto poremetilo ako bi stavio novi zamjenski, znaci ovog puta ne malossi jer imam postelan cijeli setup po malossijevom kuplungu. Bilo bi bzvz uzeti zamjenski ako bi se nekaj sjebalo, pa onda kupuj jedan-dva seta rilica da ga ustelam i eto ti tolko dode i malossijev...sed ne znam kaj d aradim
*na motoru je i LeoVince SBK
Mrcina, jel bi mozda prodao tog RMS-a ili polinija (cijene, stanje, ponasanje motora s njima...), moze na PM, hvala
steeef:
kuplung se štela novisno o variomatu sa federima kuplunga,tvrđi-kreće na višim okretajima,mekši,kreće na nižim..tak da moreš si uzet komotno seriski kuplung,moreš nać polovan za 200kn u dobrom stanju..paše ti i od vxra tj leader i quasar mašina..
ja nebi stavljal rms jer bude prije prdnul neg seriski..
nema veze s rolicama jer se s njima štelaju okretaji kroz ubrzanje.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju