Općenito > Maxiskuteri

Gilera Nexus cudan zvuk pri 3000 - 4000 obrtaja..

<< < (12/13) > >>

steeef:

--- Citat: nexuszd - 21 Travanj, 2011, 19:26:44 ---i još nešto: pokušao sam ga rastegniti da vidim koliko može najbrže ići, max brzina mi je 133 po digitalnom satu, nekako mi se to čini malo s obzirom da se većina hvali kako njihov potegne 145-150..  ??? nije da mi je max brzina bitna, ali isto bi volija da može ko svi drugi..

--- Kraj citata ---

tvoj sat ne laže valjda ko ostali ;)
iste simptome je imal frend na runneru kad mu je flisnul ležaj na support armu..vibracije samo na nekim obrtajima.
moguće da ronda kuplung ak su se federi sje...mada je to čudno za tu kilometražu al nije nemoguće..
ako oćeš,poklonim ti bijele malossi federe za kvačilo,bili na motoru samo za probu..oni su malo tvrđi nego seriski.

mrcina:
ne tvrđe jer onda mora nafrljiti gas za kretanje, u gradskoj gužvi isti su neupotrebljivi  zbog prevelikih RPM-a mašine.

prevelika potrošnja goriva itd.

bilo bi dobro kad bi mogao nači zute ili čak federe koji su slabiji od orginala.

steeef:

--- Citat: mrcina - 22 Travanj, 2011, 14:02:16 ---ne tvrđe jer onda mora nafrljiti gas za kretanje, u gradskoj gužvi isti su neupotrebljivi  zbog prevelikih RPM-a mašine.

prevelika potrošnja goriva itd.

bilo bi dobro kad bi mogao nači zute ili čak federe koji su slabiji od orginala.

--- Kraj citata ---

kakvi slabiji neg seriski,o čem pričaš??
a tu mu nudiš žute malossi koji su još tvrđi i od bijelih malossi i od seriskih pogotovo..

nexuszd:
Hvala vam na odgovorima,
Probat ću s rastavljanjem kuplunga i stavljanjem mekših federa i zamjenom rolica i remana. Naime jedan dečko mi je rekao da je on imao sličan problem te ga se rijšio zamjenom zatezačem remena.. pa ću i njega promjeniti.. nadan se da bi to trebalo riješiti moj problem.. ali pricekat cu do sljedeceg servisa tj. do onog na 9000, sad mi motor ima 7400, da li je to ok ili da se odma pozabavim s tim?! hvala stefek na federima ali uzet ću ih tu u moto shopu, nisu nešto skupe, ali ko da jesi  :icon_thumright:

nexuszd:
taj zvuk što si spomenuo (cviljenje) mi se pojavljuje samo kad krećem, ali mislim da nije povezan s vibracijama u vožnji...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju