Općenito > Maxiskuteri

Gilera Nexus cudan zvuk pri 3000 - 4000 obrtaja..

<< < (9/13) > >>

steeef:
dobro ti je srad napisal,kak god okreneš 6000 km je previše bez zamjene ulja.
a opet ima premalo km da bi mašina bila zaklana...
mrc,plašiš dečka bezveze a iovak je previše sumnjičav :P
da neš ne štima i potrošnja benge i ulja bi bila drastična i smrdilo bi iz spuha po ulju itd..

nexuszd:
a možda sam ja malo preoprezan.. ulje nije dugo mijenjano pa je vjerovatno malo povuklo miris benge. boja je smeckasta, znaci ok, viskoznost je isto ok.. cak mi se cinilo da je malo nemirno radio, tj. da previše treska u leru, ali mislim da sam ja to više umislija nego što je stvarno tako.. sve u svemu u vožnji se ponaša super, troši mi normalno (3,6 l) i mislim da trebam pocet uživati a ne stalno obracati pozornost na svaki zvuk iz dekla :laughing7:

Mr J:

--- Citat: nexuszd - 09 Veljača, 2011, 17:13:22 ---mislim da trebam pocet uživati a ne stalno obracati pozornost na svaki zvuk iz dekla :laughing7:

--- Kraj citata ---

:icon_thumright: :)

mrcina:
tako je mr j kaži mu on je očigledno moja preslika jer upravo i ja sam takav, sumničav i tražim iglu u plastu sijena.

dakle zamijeni ulje i kontroliraj poslije svake vožnje da se smiriš.

nakon tri četiri vožnje i kontrole ako je sve ok samo po gasu i vozi.

nek te ne brine nemirnost, ako si sitničav odi u servis i neka ti ga poslože da sene trese previše a da nemaš veliku potrošnju, usto sad je zima i to je normalna pojava kad se isključi čok a mašina se još nije dovela na razinu topline u radu..

Mr J:
teško netko može biti tvoja preslika, ipak je samo jedan mrcina :)  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju