ma bilo nas je 4, ja i 3 frenda iz razreda, ja i jedan isli pozdravit, i zavrsili na nekoliko pivi, pa svako pola litre lovranskog, pa do kafica od frenda, nalili se, toliko da mi frend trazio podkapu z akacigu koja mi je bila na glavi...uglavnom svasta...napili se i po Rijeci se isli vozit ko debili, svi pijani, dosli u grad, ja svoj motor nisam vozio jer sam bio toliko pijan da nisam stajat mogao, pa je frend vozio do dole, dosli dole, i na semaforima na kojim smo stali, rusio se sa motora, poslje dosli nazad kod frenda, jedan se zaletio, i sletio, puko mu poklopac variomata, kurbla, poderane plastike, skrivljeno nesto, vilice, onda sam ja iso doma nakon par sati, i pogodio stup neki i srusio ga, sva sreca, pogodio sam ga zmigavcom, pa je samo to puklo, motor se nije izgrebo na srecu, a moji frendovi su trebali doc po moj motor, ali ja bio pijan, pa se frend javio i reko da sve pod kontrolom...ugl, steta je mala sta je moglo bit, poslje 3 frend zabio se u bankinu...jebiga...to ti skola, srecom imam stete samo zmigavac, neznam ni sam kako se motor nije izgrebo...evo paljenja gume usred rijeke...
evo slike kako se vadi sr iz sumice