jebiga...prvi put je zena meni stala, a da sam doletio doletio sam ko sivonja...ovaj put isto...
ima jedan duuugacak blagi zavoj desni, u kojem sam dosao sa nekih 65-70, poslje zavoja, ravnica, i to krizanje, bila je noc, nikog na cesti, vidio da nitko ne ide, samo se prebacio u lijevo da cu doletit u zavoj, i motor odletio...klizo i zaustavio se u zidu....
evo slike...
al ok...idemo dalje
-narucene nove gume dunlop...
-narucit cu sad rucice kocnica od str8 sa scooter attacka, i ostale gluposti
-motor ce imat unikat zadnji kraj kao sta je zamisljeno, samo bez tablice na prekidac...da izgleda sto jednostavnije
-od ispred bad look
-polakiran ce bit u crnu sa pun k...dijamantica, i neki perla lak preko
-ispolirat ce se felga prednja
-danas sam jos ispoliro poklopac variomata, stavio vecu diznu, imam jos novu ngk svjecicu, stage6 filter zraka, novi remen ulja za stavit
-trebo bi podizac ic, prozirni stop od iza, sve cjevcice na scooteru crne, ili full sive, ko chrome...kupit cu novu kurblu stage 6 kao i do sad sta sam imao
-imam doma nove str8 zmigavce, i malene karbonske retrovizore...
-trebale bi vilice od VXR-a ic i kljesta
-preso sam sa plavom kredom po zadnjoj felgi pa se sjaji full...
-polirat cu jos blok motora
-slozit muziku kako spada
-preradit ce se neke plastike jos...
ugl...sad kad se motor vec radi...napravit ce se kako spada, i ne ide na cestu dok full ne bude slozeno sve kako spada...i sve stvarcice za servisirat malo masinicu, mozda upadne jos nesto neplanirano...necu nista zafusat....i kad sve bude gotovo stavim vam slike, sad cu samo bacit ovako par...