evo da se ne misli da se nis ne radi...sto prije cu sredit si neki vario i spuh, mozda u nekom group buy-u, treba mi stop prozirni, rucke kromirane, i te pi*darije...
ugl...sad se usavrsava zadnji kraj, polirat ce se masinka, poklopac variomata jos, felge, kad black-rox donese felge na kojima cu vozit se dok se ovo ne ispolira...i tako, ima se puno planova, nema se puno love, al ce se sve sredit, sad ce past servis, kevlar remen, postelat se motor, druga svjecica, filter zraka, i te neke sitnice kao servis, kupio sam danas i ulje novo, evo par fotki...izravnao malo bocnu nogaru....i ide na poliranje da bude savrsena i tako dalje....bit ce svega...
Evo da se ne misli da se ne radi, evo kako mi je prosao dan
Probudio sam se prisilom oko 9 i isao platiti kaznu sta nas murja ulovila, isao do zeljezarije i kupio smirgla 100, 220, 270, 340, 400, 600, 800, 1000, i sve po dva komada, jer cu sad kad zatreba opet kupiti i 1200, 1400, 1500, 2000,
Znaci cilj mi je ispolirat felge...pa evo kako je krenulo...
Slike rastavljene felge...
Nadglednik Dado_runner s black scooters foruma, dosao viditi sto se radi i otpeljat me vulkanizeru to sve skinut
kad se skinulo
zatim sam premazao tekucinom za dizanje piture i cekao kratko
evo koja tekucina
evo dok se dizalo, ja sam prebrisavo krpicom, pa procjenite kako ide...
slika kad bude na motoru felga, ali naravno kad bude polish, bit ce savrseno...
i ceko ja Black-roxa da donese gume i felge koje cu drajvati dok meni ne budu gotove, uz malo kemijanja lezaja i sranja, podesili smo da pase kocnica na disk...tako da se mogu cak i malo zaletiti hehe
uskoro update...