Tehnički kutak > Tuning skutera
Gilera NEXUS 500ie - Modifikacija u Turbo 500ie
Mr J:
--- Citat: vuk - 07 Svibanj, 2008, 22:56:30 ---a da probaš stavit malo kraću klipnjaću, tako bi isto smanjio kompresiju
--- Kraj citata ---
ma nema potrebe za time, moze regulirati pritisak na samoj turbini!
scooter-manijak:
turbina samo sto nije sela na motor.napravio sam novu usisnu granu za 2 dizne.racunar koji na osnovu pritiska regulise dodatno ubrizgavanje na 2 dizni.adaptere za uzimanje i vracanje ulja sa motora.okacio sat.ostaje mi ovih dana da napravim nosac za turbinu i izduvnu granu do nje.pa na podesavanje.evo i nekih slika.pozzz "NEXUS 4 EVER" :icon_thumright:
http://img399.imageshack.us/my.php?image=img6351wm0.jpg
zajebava me internet bice slika ovih dana turbina samo sto nije sela na svoje mosto!
milja180sp:
dobra zamisao , nadam se da znas sta radis i da ces napraviti , samo decki nemoj te misliti na cvaaju moze turbina ,moram ovo napomenut jer ima dosta ljudi koji bi na tomosa stavili turbo.. lol.. :toothy12:
zaprudanec:
--- Citat: X-Thug - 20 Prosinac, 2007, 22:21:14 ---uzmia Manu pa ces imat oboje :glasses9:
--- Kraj citata ---
uze mi iz usta :headbang:
andre@26:
Sve je to ljepo i zanimljivo, divim se tom projektu :notworthy: to je stavarno nešto posebno i barem meni nikad još viđeno. :icon_thumright:
Samo me zanima dali je to sve skupa sigurno dali ce mašina i svi prijenosi uspijeti izdržati sve te sile, pritiske i temperature. :icon_scratch: ???
Mislim da je u taj projekt utrošeno jako puno truda i dragocijenog vremena a pogotovo novca i mislim da se sve to nije isplatilo raditi, ja bi si rađe prije kupio neku sportivu za sve te potrošene pare za dijelove i motor nego to raditi na "scooteru".
Ali svako ima svoja mišljenja i idej tako da ne mogu kritizirati tuđe ukuse i radove.
Samo tako dalje želim ti sve najbolje da ti taj projekt sretno završi i da radi što je najbitnije. :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju