Tehnički kutak > Tuning skutera

Gilera NEXUS 500ie - Modifikacija u Turbo 500ie

<< < (13/36) > >>

vine5x:

--- Citat: milja180sp - 17 Lipanj, 2008, 00:07:24 ---dobra zamisao , nadam se da znas sta radis i da ces napraviti , samo decki nemoj te  misliti na cvaaju moze turbina ,moram ovo napomenut jer ima dosta ljudi koji bi na tomosa stavili turbo.. lol.. :toothy12:

--- Kraj citata ---

Pogledaj ovo

andre@26:
Taj vide je već viđen :happy8: black-rox ga je stavio prije tebe na 1 stranici  :toothy11:

veka84sb:
Hehehe...citam citam i divim se ovom pothvatu ,vilica mi vec 5 min na podu! Nevjerojatno, ovo je stvarno prva liga prerada! Jos samo nisi nigdje spomenio nitro... ovaj projekt mi stvarno zvuci kao znanstvena fantastika....

Kako je rijeseno hladnjenje variomata??? Nadam se da nisi to zaboravio.

Sto se tice ranije spomenutog variomatskog prijenosa i daljnjeg razvoja istoga. Ima snimka pokusaja da se napravi F1 sa variomatom (YouTube) i uspjeli su samo nisu ostvarili bolje performanse nego sada ,a zvuk je bio nemoguce iritantan i ometao je vozaca u tolikoj mjeri da je mora onakon par krugova svako malo izaci.

DaBo:
Pothvat za svaku pohvalu. Pa to mora da trga cestu...svaka čast majstore. :icon_thumright: :icon_thumright: :biker2:

milja180sp:

Pogledaj ovo

[/quote]
 SAMO NA KOJU FORU SU TO NAPRAVILI BAS ME ZANIMA

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju