Ostalo > Foto, video, music...
Drive carefully --->POUČNO
Aprilia00:
JA UVEK DIVLJAM :toothy9: JEBE mse
formoz:
--- Citat: Aprilia00 - 21 Siječanj, 2011, 15:41:20 ---JA UVEK DIVLJAM :toothy9: JEBE mse
--- Kraj citata ---
:sad3: nadam se da se salis, ako nisi zbog takvih ko ti nam i je drzava u kur*u, onaj ubio dvi cure dolje autom, stari pocastio ivu bmw-om i ajd ti na slobodu, tocnije nije ni vidio zatvora, a neko drugi sverco televiziju preko granice i zavrsi u zatvoru
SPecial:
--- Citat: BilyPiton - 21 Siječanj, 2011, 15:32:18 ---kakve to veze ima, mozes vozit sam ili s nekim al ak divljaš nemoras ti sam poginut nego mozes ubit nekog drugog u drugome autu koj je ni kriv ni duzan sam ili sa jos suputnika. Moras shvatit kad tad da na cesti nisi nikad SAM i da za stiskanje gasa i norenje ljepo odes na offroad voznju
--- Kraj citata ---
Procitaj sta sam napisao kako izbjegavam promet. BTW Za stiskanje gasa ide se na brdske utrke,ali ja jos za to nemam novaca pa se koristim cestama koje nisu zatvorene.
Luksy:
--- Citat: SPecial - 22 Siječanj, 2011, 20:36:40 ---
Za stiskanje gasa ide se na brdske utrke,ali ja jos za to nemam novaca pa se koristim cestama koje nisu zatvorene.
--- Kraj citata ---
e da sam iz imucnije obitelji mozda bi i culi vec za mene ;D ali ovako cu se potrudit da to nebi procitali iz crne kronike :toothy3:
maki 225:
Čovječe ovakav video ti stvarno otovori oči,nisam uopče nikad ni pomislio na ovako šta iako sam pre :notworthy:kjučer imao malu saobračajku čovjek me lupil odozada al ovo,ovo ti stvarno utera ponajpire strah u kosti pa onda tek svjesnost...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju