Ostalo > Foto, video, music...

Drive carefully --->POUČNO

<< < (6/15) > >>

Reponja:
Ovo bi uveo u autoškole, na obavezno gledanje i prepričavanja videa da svima sjedne i da svi zapamte... Možda bi bilo manje izljeva debilizma na cesti?

stipe:

--- Citat: Aprilia00 - 21 Siječanj, 2011, 15:41:20 ---JA UVEK DIVLJAM :toothy9:  JEBE mse

--- Kraj citata ---

imas ti sestru ili brata?

i sad zamisli da je/ga netko udari autom zato sto se ludirao okolo... sto bi napravio vozacu?

Luksy:
ili ka sta mi je predlozija jedan doktor da bi tribalo sve upisane u autoskolu prije voznje provest mrtvacnicom da vide stradale u prometnim,mislim da bi to dijelovalo na njih bar 40%

SPecial:

--- Citat: Luksy - 24 Siječanj, 2011, 22:26:22 ---ili ka sta mi je predlozija jedan doktor da bi tribalo sve upisane u autoskolu prije voznje provest mrtvacnicom da vide stradale u prometnim,mislim da bi to dijelovalo na njih bar 40%

--- Kraj citata ---

Nista to ne djeluje. Ako na sebe ne mislis,ne mislis ni na druge.
Treba biti svijestan,i mogu reci da je ovaj video na mene djelovao,ali samo u toj mjeriu da sam jos malo oprezniji dok divljam.
Covjek je predamnom zaspao za volanom i okrenuo se na krov i ja sam mislio sta bi od mene ucinio da sam sa skutzerom prolazio pokraj njega,pa opet se vozim.

shegy:
sto je najveca fora 50% ovih vozaca na videu nisu divljali... nesto se dogodi slucajno, nesto neopreznošću ali svakako treba pratiti dok vozis... definitivno sam odlucio da cu si kupiti nekog tromog dizelka... i ne zbog sebe nego zbog drugih ( a i sebe)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju