Ostalo > Foto, video, music...
Drive carefully --->POUČNO
Luksy:
--- Citat: SPecial - 21 Siječanj, 2011, 14:40:39 ---
I ja vozim od malih nogu,prosao sam i prve tuninge sa yugom 1,3 itd itd. Vjeruj mi ne mislim ja na takvo divljanje. I ja sam se vozioo po sumi i bjezao policiji itd itd.
Ne kuzim pojam "tu fazu"-zar su ljudi koji voze autoutrke djeca,mulci,kad nisu prosli tu fazu?
Meni to nije faza nego uzitak.
--- Kraj citata ---
"tu fazu" objasnjavam na nasu ludost kad se polozi sidne sa drustvom i ludira
sta se tice utrka to je druga stvar i sam imam namjeru vozit auto utrke jednog dana jer je i meni brzina i adrenalin u krvi
ali se ne ludiram na taj nacin da moran na cesti trazit granice,zabacivat bok i strisavat ograde i zidove kraj ceste
wonderkid:
--- Citat: Luksy - 21 Siječanj, 2011, 14:45:34 ---"tu fazu" objasnjavam na nasu ludost kad se polozi sidne sa drustvom i ludira
sta se tice utrka to je druga stvar i sam imam namjeru vozit auto utrke jednog dana jer je i meni brzina i adrenalin u krvi
ali se ne ludiram na taj nacin da moran na cesti trazit granice,zabacivat bok i strisavat ograde i zidove kraj ceste
--- Kraj citata ---
to vrijeme ce sad doci i meni,kad polozim kupujem yugica i po sikari se malo zajebavat
SPecial:
--- Citat: wonderkid - 21 Siječanj, 2011, 14:52:25 ---to vrijeme ce sad doci i meni,kad polozim kupujem yugica i po sikari se malo zajebavat
--- Kraj citata ---
To smo radili do nismo imali vozacke i dok nije bilo odgode polaganja. Isto moras paziti da te sumari ne prijave.
wonderkid:
--- Citat: SPecial - 21 Siječanj, 2011, 15:00:29 ---
To smo radili do nismo imali vozacke i dok nije bilo odgode polaganja. Isto moras paziti da te sumari ne prijave.
--- Kraj citata ---
ma mislim vec se mi tak zajevamo sa frendovom skodom favorit ali ja jos nemam yugica pa malo golf4 vozim tu po selu,ma nece niko prijavit ako se vozamo po danu
BilyPiton:
--- Citat: SPecial - 21 Siječanj, 2011, 14:44:45 ---Ja isto stisnem kad sam saam,jer si ne bi mogao oprostiti da sa sobom povucem jos nekoga.
Jedino divljam s prijateljem koji se isto voli voziti.
--- Kraj citata ---
kakve to veze ima, mozes vozit sam ili s nekim al ak divljaš nemoras ti sam poginut nego mozes ubit nekog drugog u drugome autu koj je ni kriv ni duzan sam ili sa jos suputnika. Moras shvatit kad tad da na cesti nisi nikad SAM i da za stiskanje gasa i norenje ljepo odes na offroad voznju
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju