Ostalo > Foto, video, music...

Drive carefully --->POUČNO

<< < (15/15)

Krunc:
Vidim da dugo nije bilo nikakvih komentara, a samo želim reći da radim kao instruktor vožnje i pokazujem kandidatima ovakve slične snimke. Premalo vremena je u auto školi za naučiti voziti, iako se trudim dovesti ih u što više različitih situacija da nauče voziti sa predviđanjem i naravno da što više razviju prometnu kulturu.

Corector:
Treba pokazivat sta se sve desava u situacijama koje nitko ne zeli dozvijeti.

Ja bi masi motorista stavio blokade na klapne, vidim u prvih par metara voznje tko je pretjerao, jer je preskocio bicikl i odjednom vozi motorcinu. Ja bi njih poslao na Sljeme da odrade jedan DH s bajkom, pa ako tu izadju dobri, ajmo dalje.

Dosta me sokirala nedavno D8 na potezu od Senja do Posedarja, izgledala je kao cesta smrti s dosta friskih tragova teskih nesreca.

Krunc:
Nisam se dosta dugo vozio tom dionicom, ali znam da je dosta atraktivna i samim time izazovna za vožnju, pa nije nikakvo čudo da ima takvih tragova. Mislim da bi trebalo ići na takve ceste i u sklopu neke obuke proći i pokazati, odnosno naučiti kako najsigurnije proći i odmah na licu mjesta pokazati potencijalne opasnosti.

balki:
Puno vozaca uopce ne primjecuje takve "potpise nesreca" u obliku tragova kocenja koji zavrsavaju izudaranim rubnjacima/ogradama/stupovima/stijenama... uz pokoju fleku ulja/antifriza/fragmenata plastike...
Ja si odma u glavi odradim forenziku i animaciju :-X

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju