Ostalo > Foto, video, music...

Drive carefully --->POUČNO

<< < (3/15) > >>

Luksy:

--- Citat: SPecial - 21 Siječanj, 2011, 13:03:55 ---Mene ovakav video ljuti jer ne mogu protiv sebe. Svi mi znamo posljedice,i zato ne jurimo po gradu i ne jurimo kad je prometno.
Prijatelj i ja nađemo se oko 22 ipo,prođemo rutu da vidimo ima li policije,nakon toga odemo na cugu ili negdje izgubimo vrijeme i od 24 i 30 na dalje,nasa je dionica cista. I do sada nije bilo problema,osim nekoliko sudara sa zidom potaknutih losom procjenom brzine i neiskusnoscu.
I sada me krenite pljuvati kako sam mlad,glup i neoprezan,ali priznajte koliko i sami divljate.

--- Kraj citata ---

bas radi toga mi je drago sta vozim auto jos od 4. razreda i tu sam fazu prosa ludujuci sa yugom po selu i to najvise po bilim putevima di sam "kupija" smrike i borice sa strane ceste,driftanjem i sl. tako da sad vozim u vecini slucajeva kao penzioner i uzivam u tome  :) jer vise nisam neizivljeni teenager

a sta se tice ovakvih videa ja bi da se mene pita stavija na sve nase televizije u isto vrime da se nemoze pribacit na drugi program nego jedino ako nezelis gledat ugasit tv

formoz:

--- Citat: Luksy - 21 Siječanj, 2011, 13:44:06 ---bas radi toga mi je drago sta vozim auto jos od 4. razreda i tu sam fazu prosa ludujuci sa yugom po selu i to najvise po bilim putevima di sam "kupija" smrike i borice sa strane ceste,driftanjem i sl. tako da sad vozim u vecini slucajeva kao penzioner i uzivam u tome  :) jer vise nisam neizivljeni teenager

a sta se tice ovakvih videa ja bi da se mene pita stavija na sve nase televizije u isto vrime da se nemoze pribacit na drugi program nego jedino ako nezelis gledat ugasit tv

--- Kraj citata ---

znam o cemu pricas :D i tako nesto je i kod mene, samo sto isad ponekad pricepim gas, ali to iskljucivo sam, kada je netko samnom nikada brzo ne vozim, pa ja bi sam sebi presudio da nekom nesto bude a da sam ja dobro

SPecial:

--- Citat: Luksy - 21 Siječanj, 2011, 13:44:06 ---bas radi toga mi je drago sta vozim auto jos od 4. razreda i tu sam fazu prosa ludujuci sa yugom po selu i to najvise po bilim putevima di sam "kupija" smrike i borice sa strane ceste,driftanjem i sl. tako da sad vozim u vecini slucajeva kao penzioner i uzivam u tome  :) jer vise nisam neizivljeni teenager

--- Kraj citata ---

I ja vozim od malih nogu,prosao sam i prve tuninge sa yugom 1,3 itd itd. Vjeruj mi ne mislim ja na takvo divljanje. I ja sam se vozioo po sumi i bjezao policiji itd itd.
Ne kuzim pojam "tu fazu"-zar su ljudi koji voze autoutrke djeca,mulci,kad nisu prosli tu fazu?
Meni to nije faza nego uzitak.

Luksy:
dobro opet nemogu rec da nestisnem gas, ali isto tako samo dok sam sam.

SPecial:

--- Citat: Luksy - 21 Siječanj, 2011, 14:42:00 ---dobro opet nemogu rec da nestisnem gas, ali isto tako samo dok sam sam.

--- Kraj citata ---

Ja isto stisnem kad sam saam,jer si ne bi mogao oprostiti da sa sobom povucem jos nekoga.
Jedino divljam s prijateljem koji se isto voli voziti.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju