Ostalo > Foto, video, music...
Drive carefully --->POUČNO
Pupo:
--- Citat: istipa622 - 21 Siječanj, 2011, 00:34:08 ---
evo jedan jako jako jako poučan video uradak....kad ovo pogledas stvarno se zapitas malo i razmislis koliko života ugrozavas vozeći nepropisno :-[
--- Kraj citata ---
Neznam što stoji u opisu videa, i svakako da nepropisnom vožnjom svakako ugorožavamo i druge i sebe. Iako na ovom videu ima svakakvih, diskutabilnih situacija, a bome i onih "bad luck" te režiranih.
Faba:
--- Citat: vekyyy - 21 Siječanj, 2011, 08:40:50 ---ovaj video bi se trebao vrtit na televiziji umjesto jebenih reklama
--- Kraj citata ---
link slicnog video koji je bio na forumu,trajao je mozda minutu i pol i po meni bio puno sokantniji od ovog sam poslao na mailove rtl-ovog dnevnika i dnevnika nove TV....naravno da niko nije pustio video....glavno da izvjestavaju o tome sta je sanader imao za bozicni rucak u zatvoru :angry7:
vekyyy:
--- Citat: Faba - 21 Siječanj, 2011, 10:59:51 ---link slicnog video koji je bio na forumu,trajao je mozda minutu i pol i po meni bio puno sokantniji od ovog sam poslao na mailove rtl-ovog dnevnika i dnevnika nove TV....naravno da niko nije pustio video....glavno da izvjestavaju o tome sta je sanader imao za bozicni rucak u zatvoru :angry7:
--- Kraj citata ---
pa za to im se jebe.. bitno da se zna sta ce sanader i kako ce mu kcerke jeble ga one koje imaju balavice po 1m kuna na racunu... stoka jebena
Kada pogledas ovakav jedan video mislim da se moras malo zapitat prije sjedanja u auto.. jer ovo je stvarno poucno
SPecial:
Mene ovakav video ljuti jer ne mogu protiv sebe. Svi mi znamo posljedice,i zato ne jurimo po gradu i ne jurimo kad je prometno.
Prijatelj i ja nađemo se oko 22 ipo,prođemo rutu da vidimo ima li policije,nakon toga odemo na cugu ili negdje izgubimo vrijeme i od 24 i 30 na dalje,nasa je dionica cista. I do sada nije bilo problema,osim nekoliko sudara sa zidom potaknutih losom procjenom brzine i neiskusnoscu.
I sada me krenite pljuvati kako sam mlad,glup i neoprezan,ali priznajte koliko i sami divljate.
wonderkid:
:sad1: :sad1: :sad1:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju