Tehnički kutak > Tuning 4T skutera
90ccm na kinezu
Gilera_Vk:
--- Citat: Domba - 05 Veljača, 2011, 18:27:15 ---A zasto je moj trajao preko 6000km, i nije nikakve znakove pokazivao smrti nije pokazivao. Gore sam sve napisao. A mogu reci da ga nikada nisam stedio, ali nisam ga nikada ni gnjavio ni tjerao hladnog, ali kada je zagrijan onda nije pazen i mazen... Uglavnom nemam niti jednu losu rijec, za te novce koliko kosta Baotina devetka, nemam nikakvu losu rijec. Osim redovnih servisa, i mijenjanja filtera goriva nakon sto sam tankirao na nekoj cudnoj benzinskoj nije bilo nikakvih problema za koje su kinezi krivi, to bi se dogodilo na bilo kojem skuteru.
A ako imate neki prijedlog sto da kupim do 4500kn recite, jel ja ne nazem nista sto na slikama izgleda da bih kupio.
--- Kraj citata ---
A Domba sad jebes sojke, pa kupi sta ti se sviđa, svako kaze drugacije ovo ono i opet nist neznas, za te pare ili novog kineza ili polovnog cvaju, mozda naletis i na uscuvanog ak je nekom prisa za novce !
animatrix:
6000km sam ja u pola godine nabio, to je nikakva cifra..
ja sam zadovoljan npr svojom lunom, motor je pouzdaniji od gy6 zbog manje kolicine potrosnog materijala, prosjecno trosi litru vise od 4t, ali i ide bolje i imas lufta za srediti. ako ti to nije bitno vozit ces baotiana, za laganu voznju su ok, iovako "klanjem" ne ide preko 55-60
Iwo SR Tuono:
Za 4500 imas ajroxa u krizi srednjih godina :icon_biggrin:
Domba:
--- Citat: Gilera_Vk - 05 Veljača, 2011, 18:32:24 --- A Domba sad jebes sojke, pa kupi sta ti se sviđa, svako kaze drugacije ovo ono i opet nist neznas, za te pare ili novog kineza ili polovnog cvaju, mozda naletis i na uscuvanog ak je nekom prisa za novce !
--- Kraj citata ---
Novoga, barem ono sto bih htio ne mogu kupiti. A ovaj 90cc mi se uklapa u ciftu, ali me bilo strah kupiti skutera koji ima 90% vecu kupikazu (ili ukupno 190% kubikaze) a ostalo seriske dijelove. Mislio sam, što sam i ovdje saznao da je to overkill.
Sada razmisljam izmedju Kymco Agiliti, i Luna Vision 1 i 2. Vidim da ih ima po oglasnicima, pa kada sjedne placa cu razgledavati motore, i odluciti se za jedan. Mislim 2t jer ima malo vise snage i planiram ubuduce i ljepsu polovicu dosta voziti.
Drnda:
s tim sto gledas se neces bas usreciti u voznji s nekim, ponajprije zbog kocnica, a iza i zbog nedostatka snage
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju