Tehnički kutak > Tuning 4T skutera
90ccm na kinezu
Domba:
Ima li tko netko gore? Zanima me trajnost. Vjerujem da ide dobro, ali me zanima koliko je to trajno. Mogu relativno jefitno kupiti kineza sa 90ccm kitom pa razmisljam o investiciji.
gagi racer:
--- Citat: Domba - 19 Siječanj, 2011, 15:25:28 ---Ima li tko netko gore? Zanima me trajnost. Vjerujem da ide dobro, ali me zanima koliko je to trajno. Mogu relativno jefitno kupiti kineza sa 90ccm kitom pa razmisljam o investiciji.
--- Kraj citata ---
nepostoji kit od 90cc za kineza, koliko znam postoji od 80cc, ili 85 puna kapa...
Go-Go RUNNER:
Pa kad možeš dobit jeftino kupi pa pogledaj, nije ni original baš trajan :toothy11:
radomir.g:
Ima 90cc (50mm klip). Naravno pricamo o 4T masini. U kombinaciji sa glavom sa vecim ventlima, otvorenijim auspuhom i vecom diznom uz otvoreniji filter na postojecem karburatoru moze da ide sasvim lepo.
Mada drugar je za 3000km 2 puta morao menjati lezajeve radilice jer jednostavno nisu mogli da izdrze toliko opterecenje..
Kamba:
--- Citat: radomir.g - 19 Siječanj, 2011, 15:35:23 ---Mada drugar je za 3000km 2 puta morao menjati lezajeve radilice jer jednostavno nisu mogli da izdrze toliko opterecenje..
--- Kraj citata ---
...onda čemo se složit da to nije TO,i da se ne isplati stavljat... :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju