Tehnički kutak > Tuning 4T skutera
90ccm na kinezu
animatrix:
za lunu se ne brini, stavis auspuh i ustimas prijenos i skuter ce ti ici bolje od 70cc baotiana i neces imati nikakvog servisiranja osim potrosnih dijelova
Drnda:
ma da... ali govorim o serijskim skuterima.. a svakako i kad stavis nesto na nju.. kocnice su jako slabe...
Lugburz:
ma ne budi lud,kupi nekog talijana u dobrom stanju za te pare,koji kinez...mom starom kineza svako jutro triba ako ima srice 10 puta zakurblat i jedva upali,meni tajfun nakon tjedan,a nekad i dva upali na kurblu iz prve,bez iznimke.ne sican se kad ga je zadnji put tribalo zakurblat 2 puta,osim kad bi osta bez goriva...ka sta su ti vec rekli bolje 10 godina star talijan nego kinez iz ducana
animatrix:
i moja luna pali iz prve.. baotiani su ti koji kvare dojam o kinezima.. istina sto je drnda rekao, treba se i zaustaviti. jako lose koce i nemas mogucnost doziranja
Drnda:
imam tgba koji je tajvanac i prestao sam ga aktivno voziti jer su kocnice jako lose.. koci relativno ok za skut od 50 ccm kad si sam ( i kad sredis posteno bubanj kocnicu) ali kad imas suvozaca.. opasnost je to voziti....nezz po meni istocnjaci nemaju momenta nikakvog u voznji za ubrzanja... dovoljno je samo pogledati termogrupu od istocnjaka i od talijana i skuzi se i zasto....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju