Tehnički kutak > Tuning 4T skutera
90ccm na kinezu
ziloryder:
--- Citat: zvonkec_92 - 29 Travanj, 2011, 21:13:58 ---aj da se vratimo na pravu temu..isplativost 90cc na kinezu?? zašto ne..to sam ja ugrađivo susjedu stavio 3 digtunga pod cilindar da ne razbije radilicu kompresija i vozi,za sad ima 2400 km i nezz zaš trea bježat od toga kak neki pišu na 1. str... :frajer:
--- Kraj citata ---
Kolko bi moj baotian izdrzao sa kitom od 80ccm..bi li bilo kakvog raspadanja i to
Aphelion:
--- Citat: ziloryder - 30 Travanj, 2011, 00:40:51 ---Kolko bi moj baotian izdrzao sa kitom od 80ccm..bi li bilo kakvog raspadanja i to
--- Kraj citata ---
Kita od 80cm.. Pa hmm.. Misliš na 85 ili realnih 72? Jer nema 80.. Vjerojatno misliš na 72 jer svi za taj od 72 kažu da je 80. Ništa nebi bilo, skuter bi išo bolje. Glavu ne moraš mjenjat, radilicu ne moraš. Samo ga metneš nutra i pići. Bar sam ja tak. :icon_biggrin:
zvonkec_92:
ako je kit 72ccm ( 47mm ) samo staviš i ganjaš ga..to čak nemoraš ni štedit al ak ide 82ccm ( 50mm ) onda bi trebala ili veča glava ili malo na neku foru povečat kompresionu prostor jer inače razbije radilicu..
Aphelion:
--- Citat: zvonkec_92 - 30 Travanj, 2011, 01:06:29 ---ako je kit 72ccm ( 47mm ) samo staviš i ganjaš ga..to čak nemoraš ni štedit al ak ide 82ccm ( 50mm ) onda bi trebala ili veča glava ili malo na neku foru povečat kompresionu prostor jer inače razbije radilicu..
--- Kraj citata ---
Kaj ako je kita 18 kubičnih centimetara? Kak to ugurat?
ziloryder:
--- Citat: zvonkec_92 - 30 Travanj, 2011, 01:06:29 ---ako je kit 72ccm ( 47mm ) samo staviš i ganjaš ga..to čak nemoraš ni štedit al ak ide 82ccm ( 50mm ) onda bi trebala ili veča glava ili malo na neku foru povečat kompresionu prostor jer inače razbije radilicu..
--- Kraj citata ---
e bas to mislio sam na 47mm klip znaci ubaci i vozi,,kolko bi trosio onda sa kitom znaci nece radilici nista bit od 72ccm (pojasnite mi malo sam tu kratak)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju