Tehnički kutak > Tuning 4T skutera
90ccm na kinezu
zvonkec_92:
ma to su sve razvikane marke isto ko i wvolkswagen golf 3..nea večeg sranja...ionaj ko nikad nije čuo z aniš drugo za njega je isto golf ko i za vas ti cvajtaki..neznate dalje od toga..
Drnda:
--- Citat: zvonkec_92 - 29 Travanj, 2011, 20:52:52 ---kolko samo treba dat za servisa talijanskih skutera da bi ti vrijedila garancija..?? ispod 700 knnemoš proč kaj tu vrijedi tolko???
--- Kraj citata ---
tko uzdize 2t?
tko to posebno ponizava 4t masine?
kakve veze ima koliko serviseri uzimaju?
meni nitko ne uzima jedne jedine kune za servis i sto sad?
zvonkec_92:
--- Citat: Drnda-1 - 29 Travanj, 2011, 20:59:43 ---
kakve veze ima koliko serviseri uzimaju?
meni nitko ne uzima jedne jedine kune za servis i sto sad?
--- Kraj citata ---
čast izuzetcima...al da bi imo garanciju moraš ič na servis..tak nejdem ni ja ..nea velike mudrosti oko štelanja ventila i zamjene ulja:S 15 min posla i 60 kn za litru ulja...dok meni za to u servisu zemu 350 kn..a frendu za runner 200 840kn..za šta tolke novceee???
luna500rr:
--- Citat: Aphelion - 29 Travanj, 2011, 20:53:53 ---Gledaj. Okrenuo si priču naopako. Nije nitko od nas veličao tu mašinu, neg ste vi pljuvali i mi smo ju vadili iz g#vn# jer nije takvo sranje kako vi svi pričate.
--- Kraj citata ---
Tko kaze da nevalja, naravno da valja al nije bas takva kakvu je vi prezentirate, druga stvar svaki, ama bas svaki skuter se more frizirat da bude brz, na svaki se mogu prisarafit bolji blokovi napunjeni dobrim djelovima ili se mogu sadasnji blokovi preradit...
--- Citat: zvonkec_92 - 29 Travanj, 2011, 21:02:35 ---čast izuzetcima...al da bi imo garanciju moraš ič na servis..tak nejdem ni ja ..nea velike mudrosti oko štelanja ventila i zamjene ulja:S 15 min posla i 60 kn za litru ulja...dok meni za to u servisu zemu 350 kn..a frendu za runner 200 840kn..za šta tolke novceee???
--- Kraj citata ---
Napravi frendu servis i etoga ;D
zvonkec_92:
aj da se vratimo na pravu temu..isplativost 90cc na kinezu?? zašto ne..to sam ja ugrađivo susjedu stavio 3 digtunga pod cilindar da ne razbije radilicu kompresija i vozi,za sad ima 2400 km i nezz zaš trea bježat od toga kak neki pišu na 1. str... :frajer:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju