Tehnički kutak > Tuning 4T skutera
90ccm na kinezu
zvonkec_92:
neče ak ide taj kit..samo gurneš to gore i malo razrađuješ..laganu vožnjicu bez stiskanja da gledaš kolko može ič najviše..nekih 200-300 km i onda samo gas..a potrošnja ti je oko 3 litre..možda manje..e da i trebo bi stavit diznu veču..ja imam na svojoj devetki 110 diznu i org filter :D i ide ko zmaj...
ivan_vu:
--- Citat: zvonkec_92 - 30 Travanj, 2011, 01:19:27 ---neče ak ide taj kit..samo gurneš to gore i malo razrađuješ..laganu vožnjicu bez stiskanja da gledaš kolko može ič najviše..nekih 200-300 km i onda samo gas..a potrošnja ti je oko 3 litre..možda manje..e da i trebo bi stavit diznu veču..ja imam na svojoj devetki 110 diznu i org filter :D i ide ko zmaj...
--- Kraj citata ---
bas me zanima kako ti se ponasa sa tom 110 diznom.. jer meni je sa 90 naspram 88 lose radio, cak kontam da i manja mozda treba, oko 85.. gore imam gljivu, 72cc, protocni auspuh, i sad ce doci i bregasta.. a 110 i original filter mi nikako ne drze vodu..
zvonkec_92:
a niti meni, i ja mislim da je malo prevelika ta dizna..ali eto ide .... ja sam prije imo 72 diznu pa nije nikak išo samo se gutio :S od kako je ova 110 nutra ide ljepo, bez filtera nejde nikako :S.. Aphelion je imao isto na devetki kit 72cc i org diznu njegov je išo ljepo sa tom diznom i bez filtera dok sa filterom nije htio ni upalit..kod mene je kontra.. čudna je ta kineska mehanika :S
zvonkec_92:
treba se s tim malo poigrat, uštelavat dok ne dobiješ ono kaj očeš..sve se da riješiti, ništa nije nerješivo :D
Bruno16:
--- Citat: Aphelion - 29 Travanj, 2011, 20:45:20 ---j#bote ja vozim Mareu karavan 1.6 16v koja je došla cca 2300€. Opravdava tu cijenu jebeno jer sam do sad mjenjo samo disk pločice i žaruljice u prednjim faorvima :D
I vozio sam 100kg kamenja za kamenjar u gepeku, a di da tih 100kg stavim u Đileru? Možda pod sic il među noge?? Brijem da definitivno ne opravdava tu cijenu to sranje od 50cc. Zgadili su mi se ti Đilerci. :glasses9:
--- Kraj citata ---
hah moja astra karavan za isto slicno novaca ovu zimu redovito vozila kubik drva unutra...hahah oko 800kg
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju