Tehnički kutak > Tuning 4T skutera
90ccm na kinezu
luna500rr:
--- Citat: Drnda-1 - 29 Travanj, 2011, 19:38:21 ---luna, ne raspravljaj se s njima vidis da su zatupljeni, ja sam popusio bann zbog ovog neki dan, nemoras i ti :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Da mi je neko pricao da ima ovako glupih ljudi nebi vjerovao, al drzat cu se tvog primjera i nemam sta njih komentirat, neg mogu plakat kako nemam strasnu gy6 125ccm kinesku masinu :dontknow:
zvonkec_92:
--- Citat: Bruno16 - 29 Travanj, 2011, 20:25:48 ---Vidim da se ovdje stvorio jednom rjecju klan talijana i kineza... Osobno i ja imam kineskog talijana tj. Zipa 4t i sam priznajem da je razlika kad sjednem na baotiana ili na svog zipa ali isto tako zip kosta 9000kn a baotian 2700...drugo vidim da svi pljucate po kinezima 125ccm, osobno sam vozia prijateljevog CF Moto Charm 150, taj motor se i u startu i u kraju drzi bez problema sa VX 125 i sa Skipperom 150 4t. Prema tome nemojte govorit da ide 85 ili tako nesto. Vidim da neko spominje tu da Gilera 50 standardna ide preko 85 sta i nije istina osim Runnera DD. Svatite da su kinezi u pola cijene a i vise naspram talijana te da zapravo na kinezima samo fali jos koji sat rada zavrsne obrade. Iskreno po meni je 20000kn za Gileru previse jer je to i dalje 50ccm, znam dosta ljudi koji voze baotiane vec godinama bez ikakvih problema...Svi znamo da su Baotiani skloni npr.hrđanju auspuha, bljeđenju plastika i slicno...ali budimo realni vecina ljudi baotiane drzi vani na kisi jer kazu ma ko ga hebe nisam ga puno ni platija, a kad bi se drzali u garazi i pazili malo vise izgledali bi kao novi. Talijani isto tako koji provedu dvije tri zime vani izgledaju Boze sacuvaj. Prema tome nemojte dizati Gileru, Piaggia i Peugeota u nebesa jer su malo kvalitetniji od kineza. I još nešto svi govorite samo o tuningu istina je da piaggio masine trpe tuning, a kineske i ne bas, ali ako malo ukljucimo logiku svatit cemo da su ti motori konstruirani da se voze kao 50ccm a ne kao 70, 80 ili cak i 90 i da idu debelo preko 100km
--- Kraj citata ---
ma samo talijani i talijani..viš da večina nevidi dalje od tih talijana..mislim cvajtaka..a neznaju da talijani proizvode največi štor što se tiče i kučanske sanitarije i zamjenskih dijelova za aute i opčenito svega. odi kod Tokića ili Jasmara pa kupi talijasnki ležaj za auto npr.. trajat če 450 sati kolko i kuna...konkurencija su kinezima..ali nee talijani su vrh..BOGOVI..
Drnda:
aphelion, slazem se u potpunosti da 50 ccm nema sto traziti u cjenovnome rangu preko nekih 12 tisuca kn, ali jbg tih 1000 eura viska placas onaj usrani znak na plastici...
nebih nikad uzeo novi 50 ccm skuter, ali bas nikad
zvonkec, odi na pivu :hello:
zvonkec_92:
kolko samo treba dat za servisa talijanskih skutera da bi ti vrijedila garancija..?? ispod 700 knnemoš proč kaj tu vrijedi tolko???
Aphelion:
--- Citat: luna500rr - 29 Travanj, 2011, 20:48:43 ---Da mi je neko pricao da ima ovako glupih ljudi nebi vjerovao, al drzat cu se tvog primjera i nemam sta njih komentirat, neg mogu plakat kako nemam strasnu gy6 125ccm kinesku masinu :dontknow:
--- Kraj citata ---
Gledaj. Okrenuo si priču naopako. Nije nitko od nas veličao tu mašinu, neg ste vi pljuvali i mi smo ju vadili iz g#vn# jer nije takvo sranje kako vi svi pričate.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju