Općenito > Generalno o skuterima

Leonardo ili skipper

<< < (6/8) > >>

steeef:

--- Citat: marin18 - 21 Siječanj, 2011, 06:01:07 ---meni se iskreno ne svidja,leonardo mi je puni ljepsi i bolje se vozi 100posto,cak bi i reko da bolje ide,a ne trosi nis stavis 50kn vozis se 150km ....a to da dijelova nema nije istina,evo imam i ja dosta toga...da mana mu je fazni lanac,ali se cuje on kada ga treba promijenit,ako se promijeni na vrijeme nema problema nikakvih javi se on zujanjem i suskanjem tako da nemoze bas iznenada.....frend vozi 5000 milja od kad je poco zujat i nije puko samo ga je zamijenio....u 40 000 je samo radilicu i cok zamijenio ja mislim da to i nije tako lose...i da se pol masine sjebe kupis za 300e iz italije kompletnu masinu u super stanju sa kotacem i spuhom...

--- Kraj citata ---

haha...nisam još čul da je neko na leaderu mjenjal radilicu u 40 000 km..
a ni fazni lanac..bar ne na toj kilometraži na kojoj ode na rotaxu il kak veliš dok se javi da je za zamjenu..

mašina na leonardu je česme,taj rotax..
em je ružan em je velik težak i trom..
da ide bolje neg skiper nebi baš rekel..

marin18:

--- Citat: stefek - 22 Siječanj, 2011, 14:29:03 ---haha...nisam još čul da je neko na leaderu mjenjal radilicu u 40 000 km..
a ni fazni lanac..bar ne na toj kilometraži na kojoj ode na rotaxu il kak veliš dok se javi da je za zamjenu..

mašina na leonardu je česme,taj rotax..
em je ružan em je velik težak i trom..
da ide bolje neg skiper nebi baš rekel..

--- Kraj citata ---
masina koliko god bila losa...a i nije toliko losa ako se servisira na vrijeme,da se sve pokvari sta je nemoguce iz italije ti covijek donese za 300e super stanje sa kotacem i spuhom....i Skipper je nedvojbeno ruzniji nego Leonardo ne samo meni nego vecini ljudi.I Leonardo je mozda tezi ali samo nekoliko kila sta se i nevidi na njemu jer ima malo sportski izgled,dok je skipper djeluje ful debelo izgleda ko neka buba.Po meni je Skipper ruzan,ima bubanj i grije se nenormalno pogotovo u dvoje.....skipper st ima niti 9 konja koliko ima onda 4t???Jos manje??Dok Leonardo ima 12,a to da Leonardo ide bolje sam se sam uvijerio jos kad se skipper ugrije necu ni pricat...Ja sam pretproslo ljeto iso do Baske sa Leonardom i nisam ga spusto ispod 100 60km sigurno,pa je temperatura bila jos na sredini.....tako da skipper ima doslovno sve losije,osim malo bolje masine.Đabe dobra masina,kad je slaba,grije se ko luda,ima doboš i skut je ruzan bas nekako za djedice...nek se ne uvrijede oni koji ga voze jer su ukusi razliciti   :icon_thumright:

igor.sb:
ima dobos ko i fxr :P

jebi ga, ne ide ti bas prodaja leonarda?

steeef:
nie skiper ljep al ni leonardno mi nie ljepši..
bolje imat dobru mašinu makar i ac nego neko sranje koje mora bit više na stolu neg na cesti.
taj rotax je sranje od mašine,gora je neg ove kinske.

skiper se lako presloži na 200 dd lc,ima 108 kila dok leonardo ima preko 130
to kaj ima doboš nie nikakav minus na relatovno laganom skuteru kak je ovaj.

edit; da imam rotax taj i da mi crkne ma nebi to stavil natrag ni da mi ju za 30 eura neko donese ganc novu.

marin18:

--- Citat: igor.sb - 22 Siječanj, 2011, 16:25:35 ---ima dobos ko i fxr :P

jebi ga, ne ide ti bas prodaja leonarda?

--- Kraj citata ---
neide,ali vidim da neide ni onima koji prodaju wx-e,wxr-e,i sr-e 150 najradije ga nebi ni prodavo ali moram jer mi se neda vise placat kazne....jbg sta je tu je...skipper ima kvalitetniju masinu ali sve ostalo - leonardo nema teorije da ima preko 130kila 150st leonardo novi ima 130kila,a izgleda duplo veci nego ovaj stariji....ako se ne varam leonardo ima i sa piaggio masinom......i nema teorije da je masina gora nego kineska,malo pretjerujes jer kineske masine idu duplo losije i duplo manje traju.......

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju