Općenito > Generalno o skuterima

Leonardo ili skipper

<< < (5/8) > >>

marin18:
po meni je leonardo 100puta ljepsi skut,bolji mi je i za voznju,a i bolje ide....neznam o kojem se skiperu radi ali ako je AC ima i bubanj iza ako se ne varam,a leonardo ima super kocnice i veliki disk naprijed,manje se grije sto znaci da i ide bolje....o kvaliteti necu pricat jer nisam imo skipera samo sam ga vozio u par navrata....meni iskreno ruzan skut

igor.sb:
sta fali skiperu, glavno da je masina bolja, leonardu 125 valjd pod obavezno krepava hidraulicki natezac faznog lanca i sam lanac

dijelova nema i skupi su, za razliku od skippera

marin18:
meni se iskreno ne svidja,leonardo mi je puni ljepsi i bolje se vozi 100posto,cak bi i reko da bolje ide,a ne trosi nis stavis 50kn vozis se 150km ....a to da dijelova nema nije istina,evo imam i ja dosta toga...da mana mu je fazni lanac,ali se cuje on kada ga treba promijenit,ako se promijeni na vrijeme nema problema nikakvih javi se on zujanjem i suskanjem tako da nemoze bas iznenada.....frend vozi 5000 milja od kad je poco zujat i nije puko samo ga je zamijenio....u 40 000 je samo radilicu i cok zamijenio ja mislim da to i nije tako lose...i da se pol masine sjebe kupis za 300e iz italije kompletnu masinu u super stanju sa kotacem i spuhom...

Luksy:
moj glas ide leonardu  :),puno je lipsi a o masini neman sta rec posto nisam ima ni jednog

jozy:
Za leonarda nebi zna, al skippera san ima 12 tkm nikad kvara s njim. Trosio je uvik ispod 4l,a rijetko nije bio na punom gasu. Isa je nekih 115 kmh, udoban skroz, moj je bio 150
Izgled ono, nekome pase nekome ne. posli san ga pitura u mat crno i bio je sasvim pristojan

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju