Općenito > Generalno o skuterima

Leonardo ili skipper

<< < (8/8)

Kamba:
nema tu ulja unutri,već mast...

marin18:

--- Citat: stefek - 23 Siječanj, 2011, 11:30:07 ---nije Wx ni Wxr nego VX i VXR..
ovo za kilažu sam pročital u manualima...
150 leonardo tak izgleda zbog dizajna plastika al je kilaža ista ko i 125,možda 150 ima koju kilu više..nisam se to izmislil neg sam čital po manualima.

druga stvar,frend ima keeway matrix 125,prošel je s njim 34 000 km a da nikad nie bil na servisu,ni mjenjal ulje ni remen ni svječku ni niš i motor još ide (sad je sve promjenjeno)
sad ti meni reci kolko bi rotax izdržal tak..
ljudi stavljaju leader mašine na leonardo jer ima se neda stalno slagat i ulagat u rotax.

--- Kraj citata ---
neznam sta mi bi da sam zabrijo sa w...ugl. keeway matrix 125 takodjer mi ga ima frend skuter ne da neide nego se skoro pa ne mice sa mjesta,ja sam ga dero sa polini sportom ac....samo cu ti to rec,i frenda je ostavio 5 puta daleko od kuce a mene leonardo ni jednom...zamisli

steeef:

--- Citat: marin18 - 23 Siječanj, 2011, 17:35:39 ---neznam sta mi bi da sam zabrijo sa w...ugl. keeway matrix 125 takodjer mi ga ima frend skuter ne da neide nego se skoro pa ne mice sa mjesta,ja sam ga dero sa polini sportom ac....samo cu ti to rec,i frenda je ostavio 5 puta daleko od kuce a mene leonardo ni jednom...zamisli

--- Kraj citata ---

nisam rekel da ide bolje matrix od leonarda,al je prešel 34 iljade bez servisa i mašini niš...pitam ja tebe na kaj bi rotax ličil tvoj da isto napraviš?
zna se da kinezi 125 idu ko serijale 50cc 2t..

jedan poznanik iz grada je u 40 000 promjenil 3 mašine na leonardu (rotax 125)..
drugi pak je radil 2 generalke u 60 000..moreš reć kaj oćeš,al dokazano je da su g#vn% te rotax mašine i amen.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju