pozdrav ljudi!
od ljeta sam vlasnik očuvanog aeroxa iz 2001 s malo kilometara i odradio prošlu sezonu donekle zadovoljan,
e sad s obzirom na stanje kod nas i naših super majstora odlučil sam uzeti stvar u svoje ruke i pripremiti skuter za sezonu uz prioritet odklanjanj nekoliko sitnoh problemčiča. pa bi zamolil za pomoč i savjete kako i što raditi, u krajnjem slučaju preporuku za dobrog majstora u međimurju ili varaždinu..
ovako:
1. imam problem s prekidačima na kočnicama, to ustvari bi moral kupiti pa zamjeniti, zanima me di da tražim i dali to mogu sam?
2. malo ozbiljniji problem imam kad je motor hladan, dešava mi se da nakon procedure paljenja sjednem želim krenuti, dam gas i okretaju skroz padnu i ako u tom trenu ne pustim gas motor jednostavno ugasi.. to se desi eventualno prva dva-tri pokušaja kretanja i samo kod prvog paljenja nakon duđeg stajanja..
dali mi neko može reči kaj se to ustvari dešava? na kaj da obratim pažnju?
evo ne razumijem se previše u sve to ali bi baš iz tog razloga htio sam pa da upoznam mehaniku skutera, bar osnovno..
neka moja predpostavka je da bi bil problem negdi u prenosu jer on okretaje izgubi u onom trenu kad mora krenuti tj prebaciti brzinu..
evo uz ostale sitnice farbanja i promjena guma molim da mi predložite kaj se još može promjeniti da skuter bude spreman za topliije dane?..
hvala.. poz