Tehnički kutak > Garaža

Baotian by ziloryder-

<< < (17/142) > >>

BilyPiton:
pa reci da nema svaka šuša runera ili rox-a   meni se to vec gadi  iz razloga zato sto ekipa  se forsa sa ta dva skutera i onda pljuju po kinezima. Ja u svom zivotu nisam srao za neki skuter ma kak on bio los ili kak izgledo  svako vozi kaj hoce glavno da ide :dontknow:

Drnda:
ma j#bo vas i runner i baotian i vas sve sto ste iskomplexirani.. cast iznimkama..
runner je ok skuter, vozio sam ih masu i nikad problema, pezo sam vozio isto nikad problema, tajvance vozio, nikad problema, ali sto je je, kineza nikad nebih vozio.. ukupno sam na njima 100 km napravio, plastike su mu ocaj, masina je relativno ok,slabo ide, slabo trosi, kocnice su mu lose i opcenito ciklistika.. za te pare uvijek bi kupio nesto drugo polovno... evo trenutno mi je jedan u garazi na popravku.. samo cu reci ovo.. 2 godine star je skuter, stariji lik ga vozi, plastike su SVE popucale, vezice ih drze, ali nije to to, cep benge se skoro raspao, nema iskre, ne dolazi benga do cyl, kocnica zadnja ne radi kao ni senzor njen.. a najzalosnije je to sto je u 2 godine presao samo 1847 km sa njime...
nije to stvar sto valja sto ne.., ali treba isto mozak koristiti pri kupovini, jer za 4k kn koliko kosta novi botian se da naci polovni talijan koji je ok, a bolji je puno,
opcenito ni ja nikad nebi uzeo novi skuter jer su debelo precijenjeni.. uzmes nesto polovno, i das nesto lovbe za promijeniti sto treba i vozis se ko covjek..
a vezano za potrosnju.. ja sam mjerio sa baotianom i pezoom sf2
svaki dan ja i prijatelj na more idemo.. njegov koji se stalno kvario i prodao ga sa 2100 km , trosio mu je 2.8 litara, isao je po mojim satovima 60 kmh, vozili smo uvijek isto, nekad bi ja do 80 isao jer mi bude dosadno.. stali na benzinsku, njemu je ispala 2.8 potrosnja, meni 2.54... pa sad tko je tu lud...
on drzi full gas cijelo vrijeme, a ja niti trecinu..

super charger:

--- Citat: Drnda-1 - 18 Siječanj, 2011, 19:24:37 ---ma j#bo vas i runner i baotian i vas sve sto ste iskomplexirani.. cast iznimkama..
runner je ok skuter, vozio sam ih masu i nikad problema, pezo sam vozio isto nikad problema, tajvance vozio, nikad problema, ali sto je je, kineza nikad nebih vozio.. ukupno sam na njima 100 km napravio, plastike su mu ocaj, masina je relativno ok,slabo ide, slabo trosi, kocnice su mu lose i opcenito ciklistika.. za te pare uvijek bi kupio nesto drugo polovno... evo trenutno mi je jedan u garazi na popravku.. samo cu reci ovo.. 2 godine star je skuter, stariji lik ga vozi, plastike su SVE popucale, vezice ih drze, ali nije to to, cep benge se skoro raspao, nema iskre, ne dolazi benga do cyl, kocnica zadnja ne radi kao ni senzor njen.. a najzalosnije je to sto je u 2 godine presao samo 1847 km sa njime...
nije to stvar sto valja sto ne.., ali treba isto mozak koristiti pri kupovini, jer za 4k kn koliko kosta novi botian se da naci polovni talijan koji je ok, a bolji je puno,
opcenito ni ja nikad nebi uzeo novi skuter jer su debelo precijenjeni.. uzmes nesto polovno, i das nesto lovbe za promijeniti sto treba i vozis se ko covjek..
a vezano za potrosnju.. ja sam mjerio sa baotianom i pezoom sf2
svaki dan ja i prijatelj na more idemo.. njegov koji se stalno kvario i prodao ga sa 2100 km , trosio mu je 2.8 litara, isao je po mojim satovima 60 kmh, vozili smo uvijek isto, nekad bi ja do 80 isao jer mi bude dosadno.. stali na benzinsku, njemu je ispala 2.8 potrosnja, meni 2.54... pa sad tko je tu lud...
on drzi full gas cijelo vrijeme, a ja niti trecinu..

--- Kraj citata ---

:sign014:

jole098:
*ebo me svak što sam komentirao vamo i baotijan i sve više..Pa oče prestat ovi komentari više..Kinez je K*R*C i tu nema rasprave..Ako 100 ljudi jedno tvrdi a dvoje suprotno pa tko je tu onda lud..jbt...baotijan i sve više... :BangHead:

Drnda:

--- Citat: super charger - 18 Siječanj, 2011, 19:32:34 ---

:sign014:

--- Kraj citata ---
momak, objasni malo svoju pricu.. vidim debelo si argumentirao sve svoje navode...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju