Tehnički kutak > Garaža

Baotian by ziloryder-

<< < (142/142)

ziloryder:
Slazem se s vama vi cete uvjek razumit o cemu je rjec, lako im je vozit i livat i kupovat dok čača daje !!!  :icon_thumright:

--- Citat: Josip-98 - 14 Listopad, 2013, 14:37:10 ---Sve to odlicno ide,samo neznan kako ti se toliko da sredivat jednu obicnu batinu od par iljada kn  :dontknow:

--- Kraj citata ---

Zato sta sam ga SAM kupio i SAM ga sredjivam, I sredjivam OBICNU BATINU da je lip za vidit, i zato sta za nju cu uvjek imat para za gorivo i jeftin je za odrzavat! I za moje potrebe i odlican,

sta sam triba t-maxa kupit pa sredjivat?? Daj razmisli malo

Josip-98:
Pa dobro sta odma moras nesto pisat velikin slovima,kazen ti samo da baotian uvik ostaje baotian (donia san taj zakljucak po svon i vjerovatno bi u zavojima osta iza nekog drugog baotiana) jer vidin po videu na ravno pun gas a zavoj odma samo sta ga ne ugasis  :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7:

ziloryder:

--- Citat: Josip-98 - 15 Listopad, 2013, 14:23:30 ---Pa dobro sta odma moras nesto pisat velikin slovima,kazen ti samo da baotian uvik ostaje baotian (donia san taj zakljucak po svon i vjerovatno bi u zavojima osta iza nekog drugog baotiana) jer vidin po videu na ravno pun gas a zavoj odma samo sta ga ne ugasis  :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7:

--- Kraj citata ---

Nemoj ti vise nista govorit molinte jer stvarno pricas nebuloze, Ovo je put prema vrhu kozjaka valjda si isa tamo i sve je ovo uzbrdica tako da pustanja gasa nije bilo nit nekih zavoja o kojim govoris

Ima nekih stvari sta nerazumis a to je da imam i suvozaca sa sobom, znaci ne padam samo ja nego i on i pao sam s motora 2 puta sta mi je bilo dosta da zbrojim 2+2 i ne glupiram se više....A i prisa san puno vise kilometara od tebe i sam ces svatit o cemu ti govorin  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju