Tehnički kutak > Garaža

Baotian by ziloryder-

<< < (18/142) > >>

super charger:
 :toothy9:

nema potrebe za ljutnjom!!!

ocu ti rec da svako ima svoj ukus nekome se svidjaju kinezi neko ih nemre smislt!!!
al stvarno nema potrebe pljuvat po tudjim motorima!!!
frende nemoj se ljutit nemislim ja nikaj lose :icon_thumright:

Drnda:
frende.. reci mi gdje sam pljuvao.. vozio sam tone i motora i skutera i automobila i kombija.. svega moguceg pa mislim da mogu objektivno reci svoje dojmove o skuteru...
evo samo mi odgovori na par pitanja , nebitno koja je marka u pitanju , ne favoriziram nikoju posebno jer je u mene mjesavina 5 marki na jednome i tek mi sad odgovara skuter:
tvoja luna, baotian i npr runner, sr... vozite se 50 kmh, svi naglo zakocite.. pogledajte koliki je kome trag kocenja, kako se koji skuter ponasa pri kocenju, kome je blokirao kotac...
evo ti rezultata, na luni i baotianu ce skuter plesati , propasti ce u zemlju i blokirati ce kotac, stati ce 10 metara iza talijana ako se ne razbijes...
dalje.. izaberite neku zavojitu cestu, kreni sa svakim navedenim skuterom od tocke do tocke, pogledaj koliko ti vremena treba da stognes sa svakim skuterom, utiske iz voznje ...
pogledaj kako se vozis na kome skuteru i onda zabiljezi potrosnju..
sad cu ti reci..
talijan, francuz, japanac ce 3 puta bolje se ponasati , ici , kociti i bolje ce se voziti, plastike su 3x bolje i opcenito ciklistika, potrosnja ce ti biti nekih pola litra do litar veca u korist talijana, francuza, japanca....

sad mi reci da nije tako...
i obrazlozi...

BilyPiton:
najtragičnije je kaj  večina koja pljuje po kinezima  nije ni imala kineza i onda pricaju  :dontknow:

drnda to stoj da nikad nebi kupio novog kineza jel se neisplati al polovni se ispalti kupit za 1500kn  i slozit si ga za vozit za te novce nemozes kupit nijedan brendirani polovni skuter da mu nije neki tezi kvar :dontknow:

Drnda:
ja sam uzeo za 1200 kn polovnog pezoa sf koji je radio.. da sam htio spustati.. mogao sam...
a ide i ne trosi.. tako da..
imao sam sve navedeno pa mogu reci iz iskustva

jole098:
Ja sam imao 2baotijana i 1qvingija il kak se več zvao i ni za jednog nisam dobio više od 50e a kao manji kvarovi...lol

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju