Tehnički kutak > Garaža

Baotian by ziloryder-

<< < (16/142) > >>

ziloryder:
Nisi ni s lunom faca Isti je to K**** sve je stvar ukusa,,,ko da npr neko kupi stojadina i sredi ga i veci mu je gust vozit stojku nego BMW jer je zna u dusu i kad je sredi zna da je sredio po svom gustu i da ima novo auto prakticki...tako i s motorima  :skuter:

BilyPiton:

--- Citat: ziloryder - 18 Siječanj, 2011, 12:05:47 ---Nisi ni s lunom faca Isti je to K**** sve je stvar ukusa,,,ko da npr neko kupi stojadina i sredi ga i veci mu je gust vozit stojku nego BMW jer je zna u dusu i kad je sredi zna da je sredio po svom gustu i da ima novo auto prakticki...tako i s motorima  :skuter:

--- Kraj citata ---

:icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :notworthy:

jole098:

--- Citat: ziloryder - 18 Siječanj, 2011, 12:05:47 ---Nisi ni s lunom faca Isti je to K**** sve je stvar ukusa,,,ko da npr neko kupi stojadina i sredi ga i veci mu je gust vozit stojku nego BMW jer je zna u dusu i kad je sredi zna da je sredio po svom gustu i da ima novo auto prakticki...tako i s motorima  :skuter:

--- Kraj citata ---
Stojka,nikako nikakooooo...... :nono:

animatrix:
njegova luna barem ide  ::)
sta je stvar, sta god ti napravio na baotianu talijan sa zx-om od 300kn ce te obilazit s pola gasa tako da neku zadovoljstinu tu nemos dobit, ali gusti su gusti, moze on ici solidno, a kad vidim koliko trosi dodje mi da se sakrijem s mojim cvajom  ;D

luna500rr:

--- Citat: ziloryder - 18 Siječanj, 2011, 12:05:47 ---Nisi ni s lunom faca Isti je to K**** sve je stvar ukusa,,,

--- Kraj citata ---

Niti ne nastojim bit faca s lunom, da mi je do toga kupio bi neki sminkerski skuter, tipa novi runner, sr, jetforce... Al ide mi na zivce svaki post ''nisi faca ko nemas runnera ili aeroxa'', ''ovde svak pljuje baotiane'' i slicno...

--- Citat: animatrix - 18 Siječanj, 2011, 16:53:47 ---moze on ici solidno, a kad vidim koliko trosi dodje mi da se sakrijem s mojim cvajom  ;D

--- Kraj citata ---

Moj ide oko 90 prave a trosi 4-4,5l, baotian s gljivom ide 60 prave a trosi 2,5l tako da se i isplati...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju