Tehnički kutak > Garaža

Baotian by ziloryder-

<< < (128/142) > >>

zvonkec_92:

--- Citat: Dino46 - 03 Lipanj, 2012, 14:30:22 ---Žilo, koje gorivo tocis? 95 ili 98? ja tocim od prvog dana 95, da pocnem tocit 98 jer bude kakve razlike?  :dontknow:

--- Kraj citata ---
ni najmanje razlike...

ziloryder:

--- Citat: tomsym - 03 Lipanj, 2012, 14:15:31 ---blokiran takozvani egr ventil,

--- Kraj citata ---

Naravno da moze samo se odnosis prema njemu kao i prema skupljim skuterima i bit ce i on prema tebi posten!

Dino tocim 95!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Evo ovako znaci oko motora se nista strasno nije radilo, Piturane su vilice, i felge u mat crno! Puka je remen i on je promjenjen al je neki polovni koji sam imao u garazi, e sad danas me opra baotian bezvezni neki sklopljen samo da voozii!! Poludio sam, Pogleda san vario bio je cijeli crn skoro, i kugle su se malo potrosile sta je razlog neznam, al Skuter ide super, jos uvjek radi kao sat! Ali Plastike su boze sacuvaj, I neki dan sam imao prvi pad s njega, nista strasno, ali opet sam se zgulio cijeli i malo motor sastrane :) Za koliko para se moze kupit komplet Ove crne plastike sjajne? I da jel pase masina od Piaggio zip 4T na njega? I od cega da stavim amortizer pozadi! Puno hvala na idejama unaprijed!!

kkihalic:
jako jako uredna batina ;) , samo za gljiva ti je veliki minus , ja sam stavio na moj i nakon 200 m skinuo , kak se možeš s tim vozit ?? to buči ko blesavo  :toothy9:

duka:
te plastike ko zna di ces nac, i oces uopce nac, jedino kod nekoga ko prodaje skuter u djelove. sto masina od zipa 4t? serijale idu jednako, a kamoli kad stavis kit i dobro ga ustimas.... i za zipa bas i nema toliki izbor djelova ko za batinu, pogovoro ne za slicnu cjenu :) amortizer ti pase sa bilo kojeg 50ccm osim gilere i piaggia jer oni gore imaju navoj na amortizeru dok ostali imaju mali selen kroz koji ide saraf. ja sam prosle sezone imo od malagutija f12 ili f15 koji je bio duzi za 3-4cm i bio je malo udobniji od kineskog

Nedim:
Veoma,veoma uredan baotian.Pozz

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju