Tehnički kutak > Garaža

Baotian by ziloryder-

<< < (129/142) > >>

ziloryder:

--- Citat: duka - 15 Lipanj, 2012, 18:11:01 ---te plastike ko zna di ces nac, i oces uopce nac, jedino kod nekoga ko prodaje skuter u djelove. sto masina od zipa 4t? serijale idu jednako, a kamoli kad stavis kit i dobro ga ustimas.... i za zipa bas i nema toliki izbor djelova ko za batinu, pogovoro ne za slicnu cjenu :) amortizer ti pase sa bilo kojeg 50ccm osim gilere i piaggia jer oni gore imaju navoj na amortizeru dok ostali imaju mali selen kroz koji ide saraf. ja sam prosle sezone imo od malagutija f12 ili f15 koji je bio duzi za 3-4cm i bio je malo udobniji od kineskog

--- Kraj citata ---

Sta mislis znaci da ne prebacujem masinu? OK  :icon_thumright:

Pa da to je najveci problem, nemogu naci obicne poklopce zmigavaca, i stop svjetla od pozada, kamoli plastike, izgleda da cu na kraju morat ove uredit  :(

Probat cu, potrazit od f12 Jer ovaj kineski je boze sacuvaj, skace ko zec! Jednostavno moram ga pripremit kad stigne kit!

duka:
po meni se ne isplati kemijat jer su tu negdi, jeftinije slozit ovu masinu da vozi kak spada :)
kak nemozes nac plastike za zmigavce? nedavno sam gledo tu po oglasima i naso nekolko setova da se prodaje

ziloryder:
UPDATE:

-sjeo kit 70 zahvaljujuci frendu zvonkecu  :icon_thumright:
-Sve plastike uređene i crne prefarbane, zakitane i jos stosta sta je trebalo
-Danas stigli novi zadnji stop i zmigavci

S kitom sada imam malo zajebancija, oko stelanja sa 90 diznom ide 30 pa zatrzaa 2 puta i ugusi se....A sa org diznom ide super, puno bolje nego org, ali osjetim da mu fali goriva  :icon_scratch: Ventile jos nisam nastelao, kako je najbolje stavit? Jednostavno je ovo za ucrvat se sjednem na motor i na more neda mi se niti ga nastelat  :toothy12:

zvonkec_92:
frende nabvit cu ti ja 88 diznu,a ventile stelas kao i na seriali.

ziloryder:

--- Citat: zvonkec_92 - 04 Srpanj, 2012, 17:03:12 ---frende nabvit cu ti ja 88 diznu,a ventile stelas kao i na seriali.

--- Kraj citata ---

:icon_thumright: Dog cemo se, Nego kako idu na serijali neznam uopce

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju