Tehnički kutak > Garaža
Baotian by ziloryder-
ziloryder:
--- Citat: zvonkec_92 - 02 Lipanj, 2012, 11:46:48 ---da prelagane su za kit. Stavi 5.5g , i oni displeji lazu,bar tu u zg,i do 10km/h znaju muljat...
--- Kraj citata ---
Ostavit cu onda one moje 5.1g... Ma nisu, Cime god prodjes tocno pokaze vidis i po celeru od auta
evilmage007:
Ekipa ovako imam sljedeći problem,u petak sam čačkao po motoru i uspio napraviti da vuče kao lud(do max brzine 15tak sekundi) a sada mi do max brzine treba preko 35sekundi nije mi jasno u čemu je problem? Sipam erusouper98,ulja ima koliko treba,odjednom me počeo zahebavat,što da radim?
EDIT
Evo i slika,ovo što su neke plastike puknute to je moja mater kriva ona se razbila(i ja jednom al sam ogrebo njoj pukle).
Auspuh propali pokušaj za bojanje,moram ponovno i cjeli ide u crno ko i ostatak batine.
JogFromYamaha:
otvori prenos vidi dal ti nije remen mastan ili da nisi sipo los benzin
tomsym:
evo da i ja nešto dodam... servisom skutera se bavim več više od desetak godina i dosad nosam doživel da skuter poznatih firmi koje veči na forumu diže u nebesa prođe 55 000km bez greške... da pojasnim o čemu govorim... skuter baotian speedy isti kao na početku ovog podnaslova dakle crno-žuti, skinuta blokada na kabu, blokiran takozvani egr ventil, ulje elf 4T svakih 3000km i svečka iridium...
max brzina preko 80 po satu njegovom a 77 po gps i potrošnja od nekih cca 2,5l.
vrhunski skuter za onog kome nije bitan izgled... baotian je 2007g i godišnje prelazi oko 12 000km...
pa sad vi i dalje hvalite svoje peterostruko skuplje zvijeri..
LP...
Dino46:
Žilo, koje gorivo tocis? 95 ili 98? ja tocim od prvog dana 95, da pocnem tocit 98 jer bude kakve razlike? :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju