Tehnički kutak > Garaža
Baotian by ziloryder-
kkihalic:
ma to ti nema veze s vezom , meni pređe debelo 80 a gps 74 i sitno..
evilmage007:
Sutra stavim slike.
duka:
--- Citat: Dino46 - 01 Lipanj, 2012, 17:52:32 ---tako i kod mene ode skroz do zmigavaca, jesi mjerio gps-om kolka ti je brzina kad dodje do zmigavaca? Kod je max bila zabiljezena 75km/h
--- Kraj citata ---
kod zmigavaca nisam, al na 70 na satu je 69gps, mislim da bi trebo ic izmedju 90 i 100 al nikako uzicat mob i slobodnu cestu pa izmjerit :/
ziloryder:
--- Citat: Dino46 - 01 Lipanj, 2012, 17:52:32 ---nisi dobro uskladil gramazu rolica sa svojom kilazom
tako i kod mene ode skroz do zmigavaca, jesi mjerio gps-om kolka ti je brzina kad dodje do zmigavaca? Kod je max bila zabiljezena 75km/h
--- Kraj citata ---
Onda to nesto nije u redu sa celerom onda vam dosta laze! Ja sam prosao kraj onog displeya sta mjeri brzinu 76km/h na celeru ,a pisalo je 75km/h na onom ekranu...
Kad bi stavio 4.7g kuglice oce li one poslije kad mi stigne kit bit prelagane? :help:
zvonkec_92:
--- Citat: ziloryder - 02 Lipanj, 2012, 10:46:14 ---Onda to nesto nije u redu sa celerom onda vam dosta laze! Ja sam prosao kraj onog displeya sta mjeri brzinu 76km/h na celeru ,a pisalo je 75km/h na onom ekranu...
Kad bi stavio 4.7g kuglice oce li one poslije kad mi stigne kit bit prelagane? :help:
--- Kraj citata ---
da prelagane su za kit. Stavi 5.5g , i oni displeji lazu,bar tu u zg,i do 10km/h znaju muljat...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju