Tehnički kutak > Garaža
Baotian by ziloryder-
iabram:
slobodno mu smijes stisnut gas do kraja, da vidis kad kazaljka pokaze 90 kakav zvuk ima,al tih 90 sta pokaze ti je 80,slobodno ka smijes u iberu vozit jedno 10km nece mu nista bit,nebi smijelo,mom nije nista :icon_thumright:
ziloryder:
--- Citat: iabram - 11 Svibanj, 2011, 11:28:37 ---slobodno mu smijes stisnut gas do kraja, da vidis kad kazaljka pokaze 90 kakav zvuk ima,al tih 90 sta pokaze ti je 80,slobodno ka smijes u iberu vozit jedno 10km nece mu nista bit,nebi smijelo,mom nije nista :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
aha to me zanimalo hvala
PS: jesi dobio sliku na PM
iabram:
jesam al nemam od ceg napravit,nemam nikakvog matrijala takvog :sad3:
duka:
nezz bas na kolko bi se trebala probusit dizna, al znam da je manje od 1mm, nekih 0.6-0.8 al nezz kolko :/
ako ti curi gorivo onda ti vakum i plovak nevaljaju. provjeri prvo vakum ventil, i provjeri zasto ti pusta plovak
--- Citat: iabram - 11 Svibanj, 2011, 11:28:37 ---slobodno mu smijes stisnut gas do kraja, da vidis kad kazaljka pokaze 90 kakav zvuk ima,al tih 90 sta pokaze ti je 80,slobodno ka smijes u iberu vozit jedno 10km nece mu nista bit,nebi smijelo,mom nije nista :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
al kako kad mu dodje do neke brzine i nece dalje?
ziloryder:
--- Citat: duka - 11 Svibanj, 2011, 12:33:36 ---nezz bas na kolko bi se trebala probusit dizna, al znam da je manje od 1mm, nekih 0.6-0.8 al nezz kolko :/
ako ti curi gorivo onda ti vakum i plovak nevaljaju. provjeri prvo vakum ventil, i provjeri zasto ti pusta plovak
al kako kad mu dodje do neke brzine i nece dalje?
--- Kraj citata ---
bas cu provjerit veceras jer nekako mi se cinilo isto da vise goriva trosi moguce da je zbog toga al neznam gdje je taj vakum ventil mos li mi opisat gdje se nalazi za plovak cu vidit
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju