Tehnički kutak > Garaža

Baotian by ziloryder-

<< < (56/142) > >>

duka:
vakum ventil: stoji ti ispod rezervara, idu 2 cjevi iz njega. 1 ide na prirubnicu, a 1 na karb. skini tu s karba i ako curi gorivo onda nevalja jer on ti mora dat gorivo samo ako se na onom drugom crjevu stvori podtlak. ako stalno curi neznam nacin na koji se to moze sredit osim zamjenit novim.

plovak: stoji u karburatoru kad skines odolje casicu, ono veliko crno ili bjelo. on regulira nivo goriva u karburatoru da se ne dogadja to sto se tebi dogadja. njega testiras tako da skines karb i puses u cjev na koju se spaja dovod goriva. kad podignes plovak nebi smio vise moc puhat u njega. moze se dogodit da ga podignes i nemozes puhat u njega a da gorivo ipak curi. u tom slucaju ga treba malo podesit tako sto maaalo iskrivis limic koji se spaja na klipic koji zatvara dovod goriva da ga zatvori kad je plovak nize. za to trebas vise puta rastavit i sastavit karb i spajat gorivo na njega i gledat jel curi

ziloryder:

--- Citat: duka - 11 Svibanj, 2011, 13:03:34 ---vakum ventil: stoji ti ispod rezervara, idu 2 cjevi iz njega. 1 ide na prirubnicu, a 1 na karb. skini tu s karba i ako curi gorivo onda nevalja jer on ti mora dat gorivo samo ako se na onom drugom crjevu stvori podtlak. ako stalno curi neznam nacin na koji se to moze sredit osim zamjenit novim.

plovak: stoji u karburatoru kad skines odolje casicu, ono veliko crno ili bjelo. on regulira nivo goriva u karburatoru da se ne dogadja to sto se tebi dogadja. njega testiras tako da skines karb i puses u cjev na koju se spaja dovod goriva. kad podignes plovak nebi smio vise moc puhat u njega. moze se dogodit da ga podignes i nemozes puhat u njega a da gorivo ipak curi. u tom slucaju ga treba malo podesit tako sto maaalo iskrivis limic koji se spaja na klipic koji zatvara dovod goriva da ga zatvori kad je plovak nize. za to trebas vise puta rastavit i sastavit karb i spajat gorivo na njega i gledat jel curi

--- Kraj citata ---

Uuu hvala ti puno na sirokom objasnjenju bas si se potrudio sve detaljno objasnit sutra ujutro cu pogledat pa vam javim sta je i kako je :icon_thumright:

Nikola_VU:
auuu al je mene taj plovak namucio :D
Iz jedno treceg-cetvrtog puta sam ga uštimo ali ipak tolko puta ga rastavaljat, sastvaljat, spajat jednostavno smori  8)

ziloryder:

--- Citat: Nikola_VU - 16 Svibanj, 2011, 13:21:19 ---auuu al je mene taj plovak namucio :D
Iz jedno treceg-cetvrtog puta sam ga uštimo ali ipak tolko puta ga rastavaljat, sastvaljat, spajat jednostavno smori  8)

--- Kraj citata ---

evo ustanovilo se da je sve u redu..nego je prijatelj (nema pojma) 3 puta ugasio motor dok je jos bio pod gasom ,,i tako izlio goriva u airbox..

Uglavnom javlja se novi problem, neznam jel to zbog gume ili neceg drugog., idem zakocit naglo i desava mi se da kad uprem do kraja kocnicu ostane 2 sekunde zablokira kolo,,to nije nimalo ugodno pogotovo na kisi zablokira cim malo jace stisnes skoro sam pao radi toga samo zablokira kotac i kocnica  neznam jel to zbog celave i lose gume??,, :dontknow: neznam u cemu je problem nerazumijem se pa ako je neko voljan da mi kaze do cega je dok se nisam prosuo

duka:
probaj rukom pomaknit onaj dio na koji se kaci sajla zadnje kocnice i vidi jel i tad ostaje, ako ostaje onda ti je unutra pohrdjo il se nakupilo smeca pa treba ocistit. i takvu situaciju sam isto dozivio, a nismo iz pocekta znali sta je

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju