Tehnički kutak > Garaža

Baotian by ziloryder-

<< < (54/142) > >>

iabram:
tvrde federe kvacila

ziloryder:
Evo malo slika od danas,, Prijateljeva cista serijala i moj

Danas sam ga bas izvoza jer nisam prije imao priliku za vecim voznjama jer nisam tablice ima, I osjetio sam da mi se negdje u sredini gasa gusi,,tj moram ga malko napumpat da dode sebi sad dali je to do filtera i to,,ili treba veca dizna  :dontknow:

ziloryder:
Ljudi imam par pitanja: Dal se moze baotiana utjerat u blokadu nemam celer al odoka sam isao oko 70 znaci pravac i nakon toga blaga nizbrdica u kojoj sam izgleda utjera ga u blokadu pocelo je cinit trrrr trrrr sad dal se smije tako i kolko vremenski vozit dal ce mu sta stetit..da mi se sta neraspane  :dontknow: :help: :help:

duka:
ja sam imo situaciju na serijali kad god bi doso do kojih 75 po satu, samo bi se poceo gusit jer kolko mi se cini nije imo dovoljno goriva. kad sam stavio vecu diznu to se rjesilo. nezz sta je tebi bilo al moguce da je to. maksimum okretaja na serijskom cdi-u je oko 11000 okretaja sto neces bas tako lako uhvatit  :icon_tongue:

ziloryder:

--- Citat: duka - 11 Svibanj, 2011, 01:43:57 ---ja sam imo situaciju na serijali kad god bi doso do kojih 75 po satu, samo bi se poceo gusit jer kolko mi se cini nije imo dovoljno goriva. kad sam stavio vecu diznu to se rjesilo. nezz sta je tebi bilo al moguce da je to. maksimum okretaja na serijskom cdi-u je oko 11000 okretaja sto neces bas tako lako uhvatit  :icon_tongue:

--- Kraj citata ---

Jel se ta dizna moze stupnom bušilicom prosirit ili moram kupovat novu... I zaboravio sam napisat da mi se javlja jos jedan problem curi mi gorivo u airbox znam da mora malo al u ovo par dana cijeli je filter namocilo gorivom dole pri coskovima sto prije nije radio..u cemu da operem filter??? Hvala unaprijed

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju