Tehnički kutak > Garaža

Baotian by ziloryder-

<< < (53/142) > >>

ziloryder:
ima vremena razmislit cu jos :icon_thumright:

evo jedna od danas prijatelj dosa do mene malo da sredimo skut, pitura sam ga u crno plastike,vilice itd, malo plastike sredili i tako sad lici na nesto, ima 7g rolice i 70ccm kit ide lipo cudan je cijeli,, sam je raspad, testirali smo ga neki dan 20km/H sa nas 4 na motoru

Uploaded with ImageShack.us

animatrix:
nek kolega proba sa 4.7 rolicama i nesto tvrdjim federima kvacila

duka:
jel nije 7g malo previse? meni se sa 6.5 znao pregrijavat poslje 1-2km punog gasa, a nekad i manje  :dontknow: probaj nabavit serijske federe kvacila sa nrg-a jer su cini se taman :D

ziloryder:

--- Citat: duka - 25 Travanj, 2011, 13:07:08 ---jel nije 7g malo previse? meni se sa 6.5 znao pregrijavat poslje 1-2km punog gasa, a nekad i manje  :dontknow: probaj nabavit serijske federe kvacila sa nrg-a jer su cini se taman :D

--- Kraj citata ---

Ma to nismo mi slagali to je bivsi vlasnik (koji je pod  :odlicno: vecim djelom dana) tako da ce sad stavit 5.1 ko i u mene! i bit ce u redu, svoga vodim sutra na regu neznam valjda ce proc moram zmigavac zadnji rjesit i nabavit negdje 2 retrovizor,,blokadu sam vratio nemice s mjesta

ziloryder:
Baotian prosa tehnicki sve  :icon_thumright: oko 800kn zato sta je prva i napokon i žilo kolko tolko regularan,,,

Recite mi sta bi triba napravit da dobijem malo na startu,,tj da brze sastavlja kad se ukljucujem u promet uzbrdice i to :help: da stavim kad sam pri parama trenutno

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju