Tehnički kutak > Garaža

Baotian by ziloryder-

<< < (52/142) > >>

dusVu:
aha kuzim na sta mislis...mislim da neces nac tako nes za tu felgu

ziloryder:

--- Citat: dusVu - 15 Travanj, 2011, 14:52:03 ---aha kuzim na sta mislis...mislim da neces nac tako nes za tu felgu

--- Kraj citata ---

aha dobro onda...ovako da vas pitam imam ponudu malossi variomat od zippa..150ccm trkalice koji pase na baotiana mogu dobit za sitno nesto..dal cu uz ove rolice koje imam dobit sta  ???

i evo jedna od danas

duka:
samo daljenje ulaganje ako oces iskoristit taj vario i mozda izgubit paljenje na tipku ko ja, a ostalo nezz... al kak to da sa 150ccm pase na botu?  :icon_scratch:

ziloryder:
Ako cu ga morat kurblat necu ga ni stavit onda..neznam zato i pitam rođak mi kaze da je bio na njegovom baotianu i da je s tim isao super i u krajnjoj i dobio je bolji start :dontknow: ni sam

ivan_vu:
moj savjet sto se tice gume je da stavis savu mc6, ova mc18 je dobra, ali nije to to, i dalje vozis na tankim gumicama.. dok mc6 stane iza bez problema, ako ti je iskrivljena grana od auspuha, zajedno sa topom, onda radi probleme ovak imas po centa lufta do amortizera sto nimalo ne smeta, i jedno cenat do cenat ipo kod auspuha, sto nece stvarat nikakve probleme u voznji tj. nece dovodit do struganja.. a naprijed stane bez ikakvih problema ima mjesta i za 120 gumu..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju