Tehnički kutak > Garaža

Baotian by ziloryder-

<< < (51/142) > >>

dusVu:

--- Citat: duka - 13 Travanj, 2011, 22:26:49 ---bez filtera ga moras prvo postimat pa onda vozit :)
a guma stane bez problema al je onda po par mm od amortizera i nosaca auspuha  :toothy3:

--- Kraj citata ---
hhhh znam da se mora stelat neg hocu rec da su to simptomi kad ima premalo goriva...ili recimo ako ide dobro a ima siromasnu smjesu vise se grije. Mislim da bi mu 100/90 bile bolje jer se nebi moro brinit oko struganja a vislje su tak da bi dobio koji km/h u krajnjoj

ziloryder:

--- Citat: dusVu - 14 Travanj, 2011, 15:38:10 ---hhhh znam da se mora stelat neg hocu rec da su to simptomi kad ima premalo goriva...ili recimo ako ide dobro a ima siromasnu smjesu vise se grije. Mislim da bi mu 100/90 bile bolje jer se nebi moro brinit oko struganja a vislje su tak da bi dobio koji km/h u krajnjoj

--- Kraj citata ---

cek jel kad su gume deblje motor je stabilniji ....nekako su sve gume na baotianu debele sastrane i onda ravne ima li kakav profil ko u sr-a,,gilere i tako toga oce li to bit malo

iabram:
ove SAVA MC 18 su ti velicina koja treba bit, ako stavis sire gume ice ti sporije, a i mogu te zezat kad ces ic na tehnicki, tak da uzmi te SAVA MC 18 i gotovo nemas nikakvih problema, gume su stvarno odlicne

dusVu:
malo je stabilniji motor...al te mogu zezat zbog dimenzije, al ja bi ipak stavio 100/90 i onda kad ides na tehnicki posudis od nekog komplet kotace i to ti e to...kak mislis debele? da ti budu ko na nrgu moras imat veci kotac i siri...ovo je 10 i to je mali kotac ...i ako mi nije bas jasno na sta mislis

ziloryder:
e pa ako ce me zezat radje cu stavit tu mc18 i gotovo
mislio sam na ovakav oblik gume valjda ces skuzit razliku

http://www.savatyres.com.au/images/MC%2029%20Sporty%203+.jpg

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju