Tehnički kutak > Garaža

Baotian by ziloryder-

<< < (50/142) > >>

dusVu:
meni bez filtera dam gas i nakon 5 metara odma boooo ...  :toothy3: ugl...gumu 100/90 :D briem da bi ova 110 strugala po amortizeru

duka:

--- Citat: dusVu - 13 Travanj, 2011, 21:38:28 ---meni bez filtera dam gas i nakon 5 metara odma boooo ...  :toothy3: ugl...gumu 100/90 :D briem da bi ova 110 strugala po amortizeru

--- Kraj citata ---

bez filtera ga moras prvo postimat pa onda vozit :)
a guma stane bez problema al je onda po par mm od amortizera i nosaca auspuha  :toothy3:

animatrix:
ja bih lako doskocio problemu grebanja gume od amortizer i auspuh, stavi ga na centralnu, frend nek drzi lagani gas a ti prisloni skalpel uz amortizer  :frajer:

ziloryder:
znaci sava mislim da ce 110 bit presiroko ali ako kazete da stane ok onda kad dodem do para ici cu kupit i sta mislite na ovu MC 18? koja je razlika ..malko ste krivo shvatili neugusi se skroz da stane nego na mozda cenat gasa manje od fula ide ali dodas jos malo tj do kraja onda smanji okretaje tako se ugusi..moze neko pojasnit sta se ustela tu jer nisam bas na tom podrucju  :icon_scratch:...i za onaj plovak od goriva mi niko nije odg..a to mi je hitno zbog tehnickog

iabram:
ja imam na svom te MC 18 i super su, drze cestu odlicno, kupi ih i neces pozalit  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju